Sczhproneia Megapat Katılım 24 Kasım 2014 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2017 #1 Merhaba arkadaşlar uzun zamandır oyun videosu çekmek istiyordum ve bende mazisi olan bir oyunla Doom'la başlamak istedim. İlk oyun ve tanıtım videom, görüşlerinizi,eleştirilerinizi yazarsanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2017
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır oyun videosu çekmek istiyordum ve bende mazisi olan bir oyunla Doom'la başlamak istedim. İlk oyun ve tanıtım videom, görüşlerinizi,eleştirilerinizi yazarsanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
keepout Hectopat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2017 #2 fena değil dostum