Doom the Dark ages açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Negan86

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
1660Tİ 6GB
İşlemci
Ryzen 5 5500

Doom the Dark ages oynamak istediğimde şöyle bir sorun ile karşılaştım, teknik bir sorun evet ekran kartım yetmiyor vs. ama... Bunun bir çözümü olmalı bence. Ne bileyim RTX ekran kartım varmış gibi gösterebildiğimiz durumlar vardı sanki tam hatırlamıyorum. Karşılaşan arkadaşlar bir şeyler bulabildi mi? Merak ettim.

Bunun Update ile düzeltceklerini sanmıyorum çünkü oyunun minimum sistem gereksinimlerinde RTX 2060 Super ve RX 6600 var he illada oynamak isterseniz oyunun dosya konumuna gidip DOOMTheDarkAges.exe açarsanız oynarsınız fakat oyunun FPS çok düşük olur rahat oynamak istiyosanız güzel bir ekran kartı şart.

Böyle açılıyor mu cidden? Deneyeceğim sağ ol.

Girebildim, en düşük ayarlarda 60a yakın FPS alıyorum tam deneyim alamıyorum ama idare ediyor beni hikayeyi oynasam yeter tabii ilerleyen vakitlerde zorluk çıkaracak mı göreceğiz.
Gtx1600 serisini desteklemiyor diye biliyordum birde oyun 60fps sabit. Bende rx9070 ve 4060 var ikiside 60 fps.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…