Doom The Dark Ages duyuruldu

Seriyi çok seviyorum, oyun güzel duruyor makul bir fiyattan çıkarsa ön sipariş vermeyi düşünüyorum.
@FutureLight @MeloDinas Bethesda Steam'in önerdiği bölgesel fiyatlandırmayı tam olarak uygulamasa da yine çok iyi bir bölgesel fiyatlandırma uyguluyor.

Örneğin Starfield globalde 70 dolar, bizde 42 dolar Steam'de. Yani neredeyse yarı fiyatı gibi. O yüzden Doom'da 60-70 dolar olursa, bizde 36-42 dolar civarında olma ihtimali var ki bence güzel bir bölgesel fiyatlandırma.

Starfield örneği:

Xbox sitesinde ise Steam fiyatından büyük ihtimalle 100-200 TL daha uygun olma ihtimali de var Starfield'a bakınca tekrar.

Eğer satın almak için yeterli bütçeniz yoksa oyun ilk günden Xbox Gamepass`e gelecek oradan oynayabilirsiniz.

Hulkbusters gibi bir şeye biniyor ve ejderhaya biniyoruz. Orta çağda geçen Doom daha ne olsun direk ön sipariş alırım muhtemelen.

Asgari ücretle çalışan işçi gibi oyun doom. Aralıksız çalışman gerekiyor Yoruldum video da
Tarzı bu hocam Doom'un. 1993 yılında çıktığında da böyleydi. Hala böyle. Hızlı bir oynanışa sahip. 3'te ama biraz yavaşlatmışlardı, jumpscare vesaire eklemişlerdi. Seriye hiç yakışmamıştı doğrusu. Sonradan ondan iyi ki vazgeçtiler.

Bu oyunu da heyecanla bekliyorum. Konsept gayet yakışmış.

Umarım 2016'yı aşar zira Eternal ile ufak bir downgrade olmuştu. Bakalım nasıl gelecek?

Türkçe bir kaynağın bu haberi paylaşması çok hoşuma gitti teşekkürler. Şu anda tüm dünya bu fragmanla yıkılıyor ancak Türkiye'de tek tük haber oldu keşke daha çok bilinen ve sevilen bir oyun olsaydı. Doom 2016 ve Doom Eternal'ı toplamda 550 saat oynadım ve çılgınca zevk aldığım oyunlardı. Hem online hem de single player olarak yapılabilecek her şeyi yaptım ve yıllardır yeni Doom'un gelmesini bekliyordum, sonunda geliyor.

Bu kadar kısa bir fragmanda adeta bilgi bombardımanı yapılmış ve iştahları iyice artırmış. Gördüğüm kadarıyla atmosfer ve grafikler Doom 2016, oynanış ise Doom Eternal'ın geliştirilmiş hali gibi olacak. En çok hoşuma giden şey ise modern silahların ilkel hallerini kullanacak olmamız.

Double barreled shotgun: Meathook özelliği yok gibi görünüyor mantıklı çünkü olaylar binlerce yıl öncesinde geçiyor.
Şimdiden ikonik hale gelmiş olan kafatası tüfeği: Bu sanırsam Doom Eternal'daki Unmaykr'ın ilkel versiyonu olacak. Çünkü Unmaykr gibi geniş bir aralığa ateş ediyor ve düşmanları tek vuruşta indiriyor gibi.
Zıpkınımsı tüfek: Bu da Doom Eternal'daki Ballista'nın ortaçağ versiyonu. Çalışma mantığı aynı sadece bu arkadaş zıpkın tarzı bir şey fırlatıyor.
Otomatik tüfek: Bu silah ilginç görünüyor. Plasma Rifle ile Heavy Cannon kırması gibi bir şeye benziyor.
Morning star: Bu arkadaş büyük ihtimalle Blood Punch'ın yerini alacak. Rakipleri sersemletme ve kalabalık kontrolü amacıyla kullanılacak gibi görünüyor. Çok hoşuma gitti inanılmaz tatlı bir detay olmuş.

Şimdi gelelim herkesi en çok heyecanlandıran şeylere:

Tabiki de kalkan: Bunu görünce gözlerime inanamadım ve trailer'ın başında "Lan kalkan ne alaka?" dedim ancak 3-5 saniye sonra kalkandan fırlayan bıçakları ve elektrikli testere gibi güç kordonuna asıldığını görünce "He tamam kalkan değilmiş." dedim. Kalkan gördüğüm kadarıyla oyunda yeni bir mekanik olacak ve çalışma şekli de Sentinel Hammer, Chainsaw ve dash mekaniklerinin karışımı gibi olacak. Kalkan kullanarak cephane vs. gibi şeyler elde edilecek mi ona dair bir ipucu verilmemiş.
Doom Eternal'dan içimizde ukte kalan Atlan'lar yani dev Sentinel Robotları: Sonunda bunları kullanacağız ve Titan'ları yumruklayacağız. Resmen "Devlerin Aşkı" olacak inanılmaz heyecan verici.
Şeytani ejderha: Bunun da sinyalleri Doom Eternal: The Ancient Gods DLC'lerinde verilmişti. Orada da bir cutscene'de ejderhamsı bir yaratığa binip bir noktadan bir noktaya gidiyorduk. Onun şeytani versiyonunu kullanacağız gibi görünüyor. Umarım Batman Arkham Knigh'taki Batmobile gibi zorlama bir mekanik olmaz.

Son olarak en beğendiğim Praetor Suit bu fragmandaki oldu. Sentinel olduğumuz zamanlarda bu zırhı kullanıyormuşuz demek. Pelerin detayı çok karizmatik olmuş. Oyunun geçtiği zaman dilimine ve atmosfere çok yakışan bir zırh tercihi yapılmış. Resmen özümüze dönmüşüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…