Doom the Dark ages neden başarısız oldu?

Diğer kısım tam da sizsiniz.

He aynen. Şu şekil dizi film anime ve oyunların faşistliğini yapmanız yok mu gerçekten komik oluyor.

Beğenmediysen beğenmemişsindir oynamazsın geçersin zor değil, zorla oynatan ya da zorla sevdirtmeye çalışan yok. Bu kadar çok bilendiysen oyuna Steam de tavsiye etmezsin... (ya da Xbox artık nereden oynuyorsan.)

Metacritic editör not ortalaması 85 oyuncu not ortalaması 8.0(ki zamanla daha da yükselecek gibi açılışı 7.1'le yapmıştı.) olan bir oyuna başarısız oldu deyip ve bunu genel bir kanıymış gibi tartışmak gerçekten inanılmaz olmuş.

Bu arada dün başladım oyuna. Adamlar taş gibi yapmışlar başarısızlık falan yok ortada onu net bir şekilde tekrar söylemekte fayda var. Eternal'a göre yavaş diyen arkadaşlar daha oyun hızını arttırıp kabus modda oynamayı denememiş. Ben bir ayar yaptım Slayer bile korkuyor öyle güçlü düşmanlar. Bırakın yavaş olmayı silah değiştiremiyorum bile bazen o kadar hızlı saldırıyorlar ki. Bundan bağımsız oynanış da harika Glory kill mevzusunun kalkması bence hala bir eksi ama oyun o boşluğu iyi dolduruyor aksiyon hiç durmuyor neredeyse. Aynı Eternal'daki gibi yine her düşmanın zayıf olduğu bir silah var kullanırsan çok avantajına oluyor kullanmazsan daha da zorlanıyorsun. Daha çok şey sayılır da ana fikir oyun taş gibi olmuş.

Büyük konuşmayayım da büyük ihtimalle Game of the Year olacak gibi görünüyor. Çünkü Doom Eternal gibi niş değil de genel oyuncu kitlesine hitap eden bir oyun olmuş ve optimizasyon inanılmaz. Teknik olarak Davut Heykeli gibi bir oyun yapılmış. 1 tane bug/glitch/crash denk gelmedi(günümüzdeki oyunlarda artık hiç görülmeyen bir şey maalesef.). Grafikler ve performans inanılmaz iyi. Gerçi benim ekran kartı aşırı üst düzey bir şey olduğundan anlamamış ta olabilirim.

Ben en yüksek ayarlarda oynadım görsellik iyi de öyle çok birşeyi de yok. Optimize konusu bana göre çok göreceli çünkü şuanda 8 gb ramle oynadığımdan oyun haldır haldır ekran kartına yükleniyor ayarları lowa da alsam DLSS de açsam ultrada da oynasam aynı şey. Ama şunu söyleyebilirim sistem gereksinimlerini fazla yazmışlar sanırsam. RT yapabilen kart varsa çok sorun yaşatmıyor Rx 6000 serisi kartları kullanıyorsanız ise baya üzüyor. Oyun minimumda 16 gb ram diyordu ben 8 gb ile ultrada oynadım ama tabii Fps düşüktü normal olarak. GOTY alır mı bilemiyorum bana yine bu oyunun hakkını yiyecekler de Expedition 33'e ödülleri yağdıracaklar gibime geliyor. 2020 yılında en iyi oyun müziğinde bile ödül alamamıştı Eternal. Expedition 33 de çok başarılı bir oyun da bilemiyorum Dark Ages ayrı bir seviye bence.

Özellikle son Halo oyununun geldiği yeri düşünürsek harika bir FPS oyunu ve Starfield ile diğer Bethesda oyunlarından sonra Bethesda'nın Xbox çatısı altında yaptığı en iyi oyun, Deathloop dahil. Umarım Blade de böyle olur tabii iptal olmadıysa. :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…