DOOM: The Dark Ages Türkçe geliyor!

Nyxa

Decipat
Makaleler
1
DOOM: The Dark Ages, 15 Mayıs'ta Türkçe alt yazı ve arayüz desteğiyle çıkış yapacak. Resmi Bethesda Türkiye hesabı tarafından az önce duyuruldu.

İlk günden Game Pass'te 🫶

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sosyal medyada şu oyunun Türkçe gelmesini narsist Youtuber'ın başarısı sananlara üzüldüm. DOOM'un Türkçe olması o kadar gereklilik barındıran bir şey değil. Umarım bu sadece ileride çıkacak oyunların da Türkçe olacağının habercisidir. Gidip de insanların en hikâyeyi umursamadığı markalarını Türkçe yapıp kalanları yapmazlarsa saçma olur.

Fiyatından dolayı ön sipariş verip vermemek konusunda kararsız kalmıştım, belki bu olay biraz teşvik edici olur. Çıkışa yakın bakacağım artık.

DOOM'da Türkçe olmasının pek önemi olmasa da ileriki oyunlarda olabileceği sinyali vermesi güzel.

Sosyal medyada şu oyunun Türkçe gelmesini narsist Youtuber'ın başarısı sananlara üzüldüm. DOOM'un Türkçe olması o kadar gereklilik barındıran bir şey değil. Umarım bu sadece ileride çıkacak oyunların da Türkçe olacağının habercisidir. Gidip de insanların en hikâyeyi umursamadığı markalarını Türkçe yapıp kalanları yapmazlarsa saçma olur.

Fiyatından dolayı ön sipariş verip vermemek konusunda kararsız kalmıştım, belki bu olay biraz teşvik edici olur. Çıkışa yakın bakacağım artık.
Bahsettiğiniz son dönemlerde dil desteği ile popüler olan kişi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı