Doom the Dark Ages'dan beklentileriniz neler?

kayrerdgn

Decapat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere Doom: The Dark Ages'tan birkaç gün önce çok daha detaylı oynanış gösterildi. Beğendiniz mi yoksa hayal kırıklığına mı uğradınız ve beklentileriniz neler?
Bunun hakkında bir video yaptım onu da araya sıkıştırayım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğiniz üzere Doom: The Dark Ages'tan birkaç gün önce çok daha detaylı oynanış gösterildi. Beğendiniz mi yoksa hayal kırıklığına mı uğradınız ve beklentileriniz neler?
Bunun hakkında bir video yaptım onu da araya sıkıştırayım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi optimizasyon sıkıntısı olmadıkça benim için problem yok oyunda müzik dinlerken iblis kesmenin zevki çok güzel benim için.

aksiyon derecesinin pek düşmediğini zannediyorum beklenti olarak önceki oyuna göre biraz daha yavaş ama bol aksiyon olması çoğu kişi için iyi yöndedir çünkü eternalde 20 görevin 10unu yapmak için yırtınmak gerekiyordu bu oyun biraz daha sakin geçeceği için beklentilerim iyi yönde onun dışında grafikler vs. eternalde güzeldi bir düşüş yaşamazlarsa bu oyunda grafikler çok daha güzel dahada akıcı olucaktır umarım beklediğimiz gibi güzel gelir

En az RX 6600 ve 8 çekirdeki işlemci gerekiyor akıcı oynamak için.
Bilgisayar firmaları oyun geliştiricileri ile anlaşıyor herhalde bu kadar kötü optimizasyon yapmak için.

Kimsenin görselliği değil akıcı ve yüksek FPS'li deneyimi önemsediği bir oyun serisinde kapatılamayan ray tracingi kaldırmaları. Gerçekten kim DOOM oynarken camdaki yansımasına dikkat ediyor ki?
En az RX 6600 ve 8 çekirdeki işlemci gerekiyor akıcı oynamak için.
Bilgisayar firmaları oyun geliştiricileri ile anlaşıyor herhalde bu kadar kötü optimizasyon yapmak için.
Kötü optimizasyon değil de zorunlu ray tracing(Genel toplulukta forced RT deniyor) muhtemelen bir anlaşma yüzünden vardır.

Kimsenin görselliği değil akıcı ve yüksek FPS'li deneyimi önemsediği bir oyun serisinde kapatılamayan ray tracingi kaldırmaları. Gerçekten kim DOOM oynarken camdaki yansımasına dikkat ediyor ki?

Kötü optimizasyon değil de zorunlu ray tracing(Genel toplulukta forced RT deniyor) muhtemelen bir anlaşma yüzünden vardır.
Çok araştırmadığımdan bilmiyorum da ray tracing zorunlu açık olacağı kesin mi?

Çok araştırmadığımdan bilmiyorum da ray tracing zorunlu açık olacağı kesin mi?
Şimdilik evet. Doğrudan sistem gereksinimlerinde donanımsal olarak RT destekli ekran kartı istemişler. Bethesda'nın bir önceki oyunu Indiana Jones'da da RT zorunluydu.

Kimsenin görselliği değil akıcı ve yüksek FPS'li deneyimi önemsediği bir oyun serisinde kapatılamayan Ray Tracing'i kaldırmaları. Gerçekten kim Doom oynarken camdaki yansımasına dikkat ediyor ki?

Kötü optimizasyon değil de zorunlu Ray Tracing(genel toplulukta forced RT deniyor) muhtemelen bir anlaşma yüzünden vardır.

Stalker 2'de de vardı sanırım bu durum optimazsyonu ortada.

Açıkçası hala çok beklediğim bir oyun olsa da bazı konularda çok hayal kırıklığına uğradım. Glory'lerin kaldırılması Meathook gibi Dash gibi oyunu çok keyifli yapan eklentilerin kaldırılması Mick Gordon'un müziklerini yapmaması Multi modunun olmaması gibi şeyler çok beklentimi düşürdü. Yine keyifli bir oyun olucak orası kesin ama Eternal'ı geçebilir mi bilemiyorum. Yavaşlamasına karşı değilim ama oyundan çok şeyi kaldırmışlar. Doom Eternal aşağı yukarı 2016'nın gelişmiş versiyonuydu mekanik çıkartılmamış aksine eklenmişti. Bunda daha çok oyuncu değişikliği yapar gibi mekanik değiştirmişler gibi duruyor. Bakalım nasıl olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı