Doom Türkçe yama önerisi

ExTowpp

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Doom Türkçe yama aradım birkaç tane buldum fakat ya virüslü ya da "the file you are trying to download is no longer available" uyarısı alıyordum. Elinde olan varsa atabilirse çok iyi olur teşekkürler.

Selamlar. Doom Türkçe yama aradım birkaç tane buldum fakat ya virüslü ya da "the file you are trying to download is no longer available" uyarısı alıyordum. Elinde olan varsa atabilirse çok iyi olur teşekkürle.

Doom Eternal:DOOM ETERNAL TRANSLATE TÜRKÇE YAMA YAYIMLANDI | DonanımHaber Forum

Bu yazı bu konudan alınmıştır.

Eğer 2016 istiyorsanız yazın

Selamlar. Doom Türkçe yama aradım birkaç tane buldum fakat ya virüslü ya da "the file you are trying to download is no longer available" uyarısı alıyordum. Elinde olan varsa atabilirse çok iyi olur teşekkürler.

Hangi oyunu için Eternal mı?

Eternal ise gerek yok yamaya, zaten amaç vur kır parçala

Evet 2016 için istemiştim fakat şu anlık gerek olmadığını fark ettim biraz oynayınca. 2016 ya başladım fakat Eternal daha mı iyi olurdu bunu bitirdikten sonra ona geçmeyi düşünüyorum.

Evet 2016 için istemiştim fakat şu anlık gerek olmadığını fark ettim biraz oynayınca. 2016 ya başladım fakat Eternal daha mı iyi olurdu bunu bitirdikten sonra ona geçmeyi düşünüyorum.

Kesinlikle Eternal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…