sahiniz Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #21 M.Vasi dedi: Doom klasörü içine atmana gerek yok. Kurulumu tamamladıktan sonra ana ekrana Doom türkçe oyna diye yeni bir kısayol ekliyor. Oyunu o kısayol ile başlat. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam oldu eyvallah soğol
M.Vasi dedi: Doom klasörü içine atmana gerek yok. Kurulumu tamamladıktan sonra ana ekrana Doom türkçe oyna diye yeni bir kısayol ekliyor. Oyunu o kısayol ile başlat. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam oldu eyvallah soğol
Cübbeli Federal Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #22 M.Vasi dedi: Beyler siteye girilmiyor. Yardımcı olabilecek var mı? https://mega.nz/file/yYQBBIyQ#CggSzpV4szye4pOY3O4N942bWblQhfbH32PHCykEQSg İhtiyacı olan varsa doğrudan indirme linki attım.Kurarken şifre istiyor. Şifre kurulumun içinde. İleri demeden önce yazıları okuyun. Ek bilgi! Linke tıklamayın kopyala yapıştır yapın yoksa açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de cmd üzerindeyken 'failed to find DOOMx64.exe in current directory!' hatası veriyor ama, var mıdır bir çözümü?
M.Vasi dedi: Beyler siteye girilmiyor. Yardımcı olabilecek var mı? https://mega.nz/file/yYQBBIyQ#CggSzpV4szye4pOY3O4N942bWblQhfbH32PHCykEQSg İhtiyacı olan varsa doğrudan indirme linki attım.Kurarken şifre istiyor. Şifre kurulumun içinde. İleri demeden önce yazıları okuyun. Ek bilgi! Linke tıklamayın kopyala yapıştır yapın yoksa açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de cmd üzerindeyken 'failed to find DOOMx64.exe in current directory!' hatası veriyor ama, var mıdır bir çözümü?
M.Vasi Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Sistem Özellikleri DEEPCOOL LT520 RGB 240mm - Msi pro B660-A D4 - İ5 13600K - Gainward Phantom Gs Rtx 4080 - Corsair Vengeance RGB Pro SL 2x16 32Gb DDR4 3600Mhz (4000Mhzoc) - Raijintek Cratos 1200w Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #23 Cübbeli Federal dedi: Hocam bende de cmd üzerindeyken 'failed to find DOOMx64.exe in current directory!' hatası veriyor ama, var mıdır bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Yamayı kurduktan sonra ana ekrana "doom türkçe oyna" diye bir kısayol ekliyor. Oyunu bu kısayoldan başlat yoksa hata verir.
Cübbeli Federal dedi: Hocam bende de cmd üzerindeyken 'failed to find DOOMx64.exe in current directory!' hatası veriyor ama, var mıdır bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Yamayı kurduktan sonra ana ekrana "doom türkçe oyna" diye bir kısayol ekliyor. Oyunu bu kısayoldan başlat yoksa hata verir.
UnSospiro Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 103 13 Temmuz 2023 #24 Yama nasıl siliniyor bilen var mı?
M.Vasi Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Sistem Özellikleri DEEPCOOL LT520 RGB 240mm - Msi pro B660-A D4 - İ5 13600K - Gainward Phantom Gs Rtx 4080 - Corsair Vengeance RGB Pro SL 2x16 32Gb DDR4 3600Mhz (4000Mhzoc) - Raijintek Cratos 1200w Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #25 UnSospiro dedi: Yama nasıl siliniyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yamayı silmene gerek yok. Masaüstüne oluşan kısayoldan başlatmak yerine steamden başlat yeter.
UnSospiro dedi: Yama nasıl siliniyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yamayı silmene gerek yok. Masaüstüne oluşan kısayoldan başlatmak yerine steamden başlat yeter.
catch the darkness Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #26 M.Vasi dedi: Şifre kurulumun içinde! ileri demeden önce yazıların tamamını oku. Ayrıca, linke doğrudan tıklama kopyala yapıştır yap. Genişletmek için tıkla... girer girmez buraya atıyor okuncak bi yer yok
M.Vasi dedi: Şifre kurulumun içinde! ileri demeden önce yazıların tamamını oku. Ayrıca, linke doğrudan tıklama kopyala yapıştır yap. Genişletmek için tıkla... girer girmez buraya atıyor okuncak bi yer yok
M.Vasi Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Sistem Özellikleri DEEPCOOL LT520 RGB 240mm - Msi pro B660-A D4 - İ5 13600K - Gainward Phantom Gs Rtx 4080 - Corsair Vengeance RGB Pro SL 2x16 32Gb DDR4 3600Mhz (4000Mhzoc) - Raijintek Cratos 1200w Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #27 catch the darkness dedi: Eki Görüntüle 2010854 girer girmez buraya atıyor okuncak bi yer yok Genişletmek için tıkla... Kardeşim linke tıklama. Linki kopyala url yerine yapıştır enter la. Şu an telefondan denedim ve indirdim yamayı.
catch the darkness dedi: Eki Görüntüle 2010854 girer girmez buraya atıyor okuncak bi yer yok Genişletmek için tıkla... Kardeşim linke tıklama. Linki kopyala url yerine yapıştır enter la. Şu an telefondan denedim ve indirdim yamayı.
catch the darkness Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #28 M.Vasi dedi: Kardeşim linke tıklama. Linki kopyala URL yerine yapıştır enter la. Şu an telefondan denedim ve indirdim yamayı. Genişletmek için tıkla... Kardeş cehaletimi bağışla ama ne dediğin hakkın da en ufak bir fikrim yok.
M.Vasi dedi: Kardeşim linke tıklama. Linki kopyala URL yerine yapıştır enter la. Şu an telefondan denedim ve indirdim yamayı. Genişletmek için tıkla... Kardeş cehaletimi bağışla ama ne dediğin hakkın da en ufak bir fikrim yok.
M.Vasi Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Sistem Özellikleri DEEPCOOL LT520 RGB 240mm - Msi pro B660-A D4 - İ5 13600K - Gainward Phantom Gs Rtx 4080 - Corsair Vengeance RGB Pro SL 2x16 32Gb DDR4 3600Mhz (4000Mhzoc) - Raijintek Cratos 1200w Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #29 catch the darkness dedi: Kardeş cehaletimi bağışla ama ne dediğin hakkın da en ufak bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Kardeşim senin için youtube video atacam ordan bak. M.Vasi dedi: Kardeşim senin için youtube video atacam ordan bak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Youtube linki burda. Bakmışken birde abone ol İzleyince msj at videoyu sileyim. Son düzenleme: 12 Kasım 2023
catch the darkness dedi: Kardeş cehaletimi bağışla ama ne dediğin hakkın da en ufak bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Kardeşim senin için youtube video atacam ordan bak. M.Vasi dedi: Kardeşim senin için youtube video atacam ordan bak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Youtube linki burda. Bakmışken birde abone ol İzleyince msj at videoyu sileyim.
catch the darkness Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #30 M.Vasi dedi: Kardeşim senin için YouTube video atacağım oradan bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube linki burada. Bakmışken bir de abone ol İzleyince mesaj at videoyu sileyim. Genişletmek için tıkla... Anladım abi silebilirsin M.Vasi dedi: Kardeşim senin için youtube video atacam ordan bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Youtube linki burda. Bakmışken birde abone ol İzleyince msj at videoyu sileyim. Genişletmek için tıkla... bu uyarıyı veriyor eminmisin? Son düzenleme: 12 Kasım 2023
M.Vasi dedi: Kardeşim senin için YouTube video atacağım oradan bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube linki burada. Bakmışken bir de abone ol İzleyince mesaj at videoyu sileyim. Genişletmek için tıkla... Anladım abi silebilirsin M.Vasi dedi: Kardeşim senin için youtube video atacam ordan bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Youtube linki burda. Bakmışken birde abone ol İzleyince msj at videoyu sileyim. Genişletmek için tıkla... bu uyarıyı veriyor eminmisin?