Muhammedbey98 Picopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #1 Ben de bu tarz animasyonlar yapmak istiyorum, nasıl yapılır? Hangi uygulama ve kodlama bilmemize gerek var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben de bu tarz animasyonlar yapmak istiyorum, nasıl yapılır? Hangi uygulama ve kodlama bilmemize gerek var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.038 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Temmuz 2022 #2 Kodlamayla alakası yok, Premiere Pro ile yapılır belki. Artı 0 Eksi
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 10 Temmuz 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: Kodlamayla alakası yok, Premiere Pro ile yapılır belki. Genişletmek için tıkla... Premiere yetmez diye düşünüyorum. Bir iki program daha kullanılmış gibi. Artı 0 Eksi
F 16 Fighting Falcon dedi: Kodlamayla alakası yok, Premiere Pro ile yapılır belki. Genişletmek için tıkla... Premiere yetmez diye düşünüyorum. Bir iki program daha kullanılmış gibi.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.038 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Temmuz 2022 #4 436077 dedi: Premiere yetmez diye düşünüyorum. Bir iki program daha kullanılmış gibi. Genişletmek için tıkla... Efektler için After Effects kullanılmıştır belki. Artı 0 Eksi
436077 dedi: Premiere yetmez diye düşünüyorum. Bir iki program daha kullanılmış gibi. Genişletmek için tıkla... Efektler için After Effects kullanılmıştır belki.
KS KS Muhammedbey98 Picopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #5 Peki zor mu ben hiç anlamıyorum, yapabilir miyim? Artı 0 Eksi
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.038 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Temmuz 2022 #6 Muhammedbey98 dedi: Peki zor mu ben hiç anlamıyorum, yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çat diye aynısını yapamazsınız fakat gelişe gelişe bir şeyler olur. Bu kanal Premiere ve After Effects dersleri veriyor; Onur Naci Öztürkler (Turkish) Merhaba bropa, ben Onur Naci Öztürkler. Bu kanalda Adobe After Effects & Adobe Premiere Pro ve DaVinci Resolve dersleri ile ilgili tutorial videola... www.youtube.com Artı 0 Eksi
Muhammedbey98 dedi: Peki zor mu ben hiç anlamıyorum, yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çat diye aynısını yapamazsınız fakat gelişe gelişe bir şeyler olur. Bu kanal Premiere ve After Effects dersleri veriyor; Onur Naci Öztürkler (Turkish) Merhaba bropa, ben Onur Naci Öztürkler. Bu kanalda Adobe After Effects & Adobe Premiere Pro ve DaVinci Resolve dersleri ile ilgili tutorial videola... www.youtube.com