DOOM'un Hikayesi

Parzival

Megapat
Yer
Krypton
Daha fazla  
Meslek
Köle
Oyunu bitirdim bitirecem ama ingizilce olduğu için yarı zamanlı anlayabildim çoğu yerde kafam durdu hikayeden koptum. Şimdi konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama bana ilk o masada gözümüzü açtığımızdan itibaren bir özet geçer misiniz? Hani Samuel Hayden'ın amacını tam olarak anlayamıyorum bile. Ama bize yardım etmek izdeği çok açık. Mesela ismini unuttuğum o yarı robot kadın filan. Çok karışık ama size güveniyorum. Bileğinize kuvvet dostlar. Ha bir de ben oyunun sonlarındayım ama bitirmedim. Yani bir boss var öldürdükten sonra tekrar diriliyor falan sonra cehenneme gidiyorsunuz işte ben oradayım. Sonlarını spoiler vermeden anlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hikayeyi anlatma gibi bir çaba içinde değil oyun zaten. Hikayeyi anlamaman gayet doğal. İnternette bulabilirsin DOOM hikayesini. Zaten eski oyunlarından farklı bir hikaye yok. Ayrıca hikayeye takılma. DOOM hikaye değildir. Eğlencedir, oynanıştır, yaratıkların kafasını patlatmaktır. :)

Hikayeyi anlatma gibi bir çaba içinde değil oyun zaten. Hikayeyi anlamaman gayet doğal. İnternette bulabilirsin DOOM hikayesini. Zaten eski oyunlarından farklı bir hikaye yok. Ayrıca hikayeye takılma. DOOM hikaye değildir. Eğlencedir, oynanıştır, yaratıkların kafasını patlatmaktır. :)

İnternette aradım bulamadım hikayesini ama eski oyunlara nazaran bu oyunda daha çok hikayeye özen gösterilmiş. Yani eğlencemi alıyorum ama en azından o olayları anlamak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı