Doping Hafıza alınır mı?

Ediyor girl

Centipat
Daha fazla  
Lise 10.sınıfım 9.sınıf ve ortaokul temelim yok. Matematiğim çok kötü. Doping Hafıza almak benim için mantıklı olur mu? Dershaneye gitmek istiyordum fakat o kadar bütçem yok.

Reis dershanege gitmek bence gereksiz.
Çünkü nerede zengin nerede gereksiz laylaylom insan varsa oraya gidiyor.
Dersi iyi olsaydı dershanege gitmezdi zatena ama.
Ben doping aldım reis iyi çalışırsan eğer işe yarıyor benim de temelim neredeyse yoktu anlatımları dikkatli dinlersen gayet iyi bir program.
Konu eğilimlerini kendin seçebiliyorsun falan ben beğendim şimdilik.
Bazı ufak hatalar olabiliyor mesela izlediğin video izlenmedi gözüküyor.
Ya da videonun sesi az geliyor falan mesela.
Ama onun haricinde anlatımları falan iyi.
Dershaneye göre kat kat iyi.

Boşuna Doping Hafıza'ya para verme, vasat bir uygulama.
Youtube'da güncel müfredatı anlatan hocalar var. Rehber Matematik senin seviyene uygun. Adama baya temelden alıyor.
Rehber Matematik işini görür. Bir zaman sonra temelini oturttukça Bıyıklı Matematik yada Mert Hoca'da izleyebilirsin, onlarda maarif modeli müfredatını anlatmaya başladılar. Rehber Matematik konu anlatım izlerken mutlaka test kitabın olsun maarif modeli müfredatına uygun. Oradan da soru çözümü yaparak kendini geliştirmene bak.

Arkadaşım ben niye test kitabına para vereyim doping hafızada her şey var zaten test sorusuna özel konu anlatımı.
Yapamadığın soru çözümleri falan rehberlik desteği bile var ya neyse.
Siz aynı kafa ile devam.

YouTube'da sor bakalım sana yatdımcı olacaklar mı
Hadi Allah akıl fikir versin.

Dostum benim rehberlik videosu mu istiyorsun YouTube'da var, rehberlik videosu mu lazım YouTube'da var. Doping Hafıza yüz yüze rehberlik desteği sağladığını söylüyor ama kimse adamakıllı hizmet alamıyor bile. Test sorusuna özel konu anlatımı mı istiyorsun kitap yayınları bunu sana sağlıyor zaten. E neden boşuna Doping Hafıza'ya para vereyim?

YouTube'da sor bakalım sana yatdımcı olacaklar mı

Yardımcı olmayan yok aslında ama diyelim ki benim çok rehberliğe ihtiyacım var giderim koçluk alırım daha iyi.
Asıl sana Allah akıl fikir versin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kanka ben rehberi canlı istiyorum, ne yapayım ben onu? Soru soracağım ben yav.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise 10.sınıfım 9.sınıf ve ortaokul temelim yok. Matematiğim çok kötü. Doping Hafıza almak benim için mantıklı olur mu? Dershaneye gitmek istiyordum fakat o kadar bütçem yok.

Hocam Doping Hafıza'nın TYT sözel dersleri iyi biyoloji vs. de buna dahil çünkü akılda kalıcı ve kodlayarak ezberlemeni sağlar. Fakat bana kalırsa YouTube'da sayısız kaynak var ve sanal ortamda sürekli soru çözerek bir yere kadar gelebilirsin özellikle matematik sürekli pratik isteyen bir ders. Matematik için istiyorsan Antrenmanlarla Matematik veya aktif matematik kitaplarına bakabilirsin temelden alıyor. YouTube'dan da konu anlatımları izleyebilirsin veya bazı kanallar kitap satıyor ve o kitaptan videolarla devam ediyor Online dershane gibi oluyor onlara da bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…