E efsanetr35 Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 102 28 Eylül 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben internet üzerinden doping hafıza sitesini gördüm ve paketini almaya karar verdim. Aranızda kullanan veya bir bilgisi olan var mı? Nasıl sizce iyi midir? Cevap verirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2019
Merhaba arkadaşlar. Ben internet üzerinden doping hafıza sitesini gördüm ve paketini almaya karar verdim. Aranızda kullanan veya bir bilgisi olan var mı? Nasıl sizce iyi midir? Cevap verirseniz sevinirim.
enginler Hectopat Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 17 28 Eylül 2019 #2 Evet alınır.. Yararlı bir sistem tavbsiye ediyorum ben
Onurkurklu Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 263 Yer Bursa, TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2019 #3 Ablam kullandı 6 bine girdi. Kesinlikle alınır
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 28 Eylül 2019 #4 Görsel hafızan iyiyse en azından üniversite sınavı için cidden doping oluyor.
E efsanetr35 Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 102 8 Ekim 2019 #5 enginler dedi: Evet alınır.. Yararlı bir sistem tavbsiye ediyorum ben Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Onurkurklu dedi: Ablam kullandı 6 bine girdi. Kesinlikle alınır Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Rosseckx dedi: Görsel hafızan iyiyse en azından üniversite sınavı için cidden doping oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
enginler dedi: Evet alınır.. Yararlı bir sistem tavbsiye ediyorum ben Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Onurkurklu dedi: Ablam kullandı 6 bine girdi. Kesinlikle alınır Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Rosseckx dedi: Görsel hafızan iyiyse en azından üniversite sınavı için cidden doping oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.