5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 15 Ekim 2023 #11 RK800 dedi: sayısal için iyi olmadığı söyleniyor bu doğru mu Genişletmek için tıkla... Evet, kuzenim aldığında baktım biraz anlatma tarzına ve biraz ölü.
RK800 dedi: sayısal için iyi olmadığı söyleniyor bu doğru mu Genişletmek için tıkla... Evet, kuzenim aldığında baktım biraz anlatma tarzına ve biraz ölü.
RK800 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 836 15 Ekim 2023 #12 534747 dedi: Evet, kuzenim aldığında baktım biraz anlatma tarzına ve biraz ölü. Genişletmek için tıkla... Peki olay ne kodlama falan diyorlar farklı ne sunuyor lyforeid dedi: Doping Hafıza denilen şey tek başına bir fayda sağlamıyor. Olay sizde bitiyor. Eski sevgilime de ailesi almıştı fakat mezuna kaldı Genişletmek için tıkla... Peki olayı ne yani fark ne düz çalışmaktan kodlama vs
534747 dedi: Evet, kuzenim aldığında baktım biraz anlatma tarzına ve biraz ölü. Genişletmek için tıkla... Peki olay ne kodlama falan diyorlar farklı ne sunuyor lyforeid dedi: Doping Hafıza denilen şey tek başına bir fayda sağlamıyor. Olay sizde bitiyor. Eski sevgilime de ailesi almıştı fakat mezuna kaldı Genişletmek için tıkla... Peki olayı ne yani fark ne düz çalışmaktan kodlama vs
I ismaildemir Femtopat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #13 fuzulev , eminevim ve doping hafıza bunlar aşırı reklam veriyor demekki iyi değil
Emir77777 Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #14 Youtubedaki kanallar doping hafızadan daha iyi ve daha fazla seçenek var. Ben zamanında almıştım. Yeni okuyanlar varsa tavsiye etmem.
Youtubedaki kanallar doping hafızadan daha iyi ve daha fazla seçenek var. Ben zamanında almıştım. Yeni okuyanlar varsa tavsiye etmem.
Dr.Grunwalder Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #15 Youtube gibi kral bir platform varken doping :/ Youtube ta her dersin hocası var büsürü. Hangi hocalardan anlıyorsan onu dinle not al. Emir77777 dedi: Youtubedaki kanallar doping hafızadan daha iyi ve daha fazla seçenek var. Ben zamanında almıştım. Yeni okuyanlar varsa tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... VİP Fİzik Kimya Adası Mert Hoca Dr. Biyoloji Gibi kanallar var mesela, dopinge gereksiz para vermek olmaz dimi.
Youtube gibi kral bir platform varken doping :/ Youtube ta her dersin hocası var büsürü. Hangi hocalardan anlıyorsan onu dinle not al. Emir77777 dedi: Youtubedaki kanallar doping hafızadan daha iyi ve daha fazla seçenek var. Ben zamanında almıştım. Yeni okuyanlar varsa tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... VİP Fİzik Kimya Adası Mert Hoca Dr. Biyoloji Gibi kanallar var mesela, dopinge gereksiz para vermek olmaz dimi.