başak213 Centipat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar selam üniversite için doping almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz, kullananınız oldu mu içinizde? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2021
Arkadaşlar selam üniversite için doping almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz, kullananınız oldu mu içinizde?
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 12 Haziran 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 12 Haziran 2021 #3 Onun yerine YouTube'daki onlarca ücretsiz kanala bakabilirsin. Vereceğin parayla da kitap falan alırsın. Sürprizbozan AYT fen Full.
Onun yerine YouTube'daki onlarca ücretsiz kanala bakabilirsin. Vereceğin parayla da kitap falan alırsın. Sürprizbozan AYT fen Full.
DemirKipi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.297 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-10700K Ekran Kartı: Palit RTX™ 3080 Ti GameRock OC Anakart: Asus TUF GAMING Z490-PLUS RAM: GSKILL (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 SSD: Corsair MP510 240GB M.2 & Samsung 1TB 980 M.2 Kasa: Lian Li Lancool-215Soğutucu: Scythe Fuma 2 PSU: Thermaltake Toughpower GF1 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #4 Gereğinden fazla iddialılar ama benim pek de güvendiğim bir oluşum değil.
BRVWARRİOR Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #5 Anlatım tarzlarının üniverste sınavına yeterli olcağını düşünmüyorum.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 14 Haziran 2021 #6 Reklamlarıyla beni bayağı baymış olan bir eğitim şirketi.
Dark Lord Vader Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.240 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #7 Doping hafıza ile kendime ek beyin taktırdım (!). Bence YT'den kanallara bakıp o para ile de kitap falan alabilirsin.
Doping hafıza ile kendime ek beyin taktırdım (!). Bence YT'den kanallara bakıp o para ile de kitap falan alabilirsin.
AssassinSlayer Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 587 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Makine işletme mühendisliği öğrencisi 14 Haziran 2021 #8 başak213 dedi: Arkadaşlar selam üniversite için doping almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz, kullananınız oldu mu içinizde? Genişletmek için tıkla... Ben de 12. sınıf oldum bu sene sayısal bölümünkisini aldım pişman mıyım biraz çünkü bazen anlatımları çok sıkabiliyor(şahsi düşüncem)
başak213 dedi: Arkadaşlar selam üniversite için doping almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz, kullananınız oldu mu içinizde? Genişletmek için tıkla... Ben de 12. sınıf oldum bu sene sayısal bölümünkisini aldım pişman mıyım biraz çünkü bazen anlatımları çok sıkabiliyor(şahsi düşüncem)
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 14 Haziran 2021 #9 Sayısal için iyi değil diyorlar. Raunt sayısal kısmında daha başarılıymış. Doping Hafıza ise daha sözel kısımda iyi. Bence ikisi de alınmaz Youtube ve MEB kitapları fazla fazla yeter.
Sayısal için iyi değil diyorlar. Raunt sayısal kısmında daha başarılıymış. Doping Hafıza ise daha sözel kısımda iyi. Bence ikisi de alınmaz Youtube ve MEB kitapları fazla fazla yeter.
AssassinSlayer Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 587 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Makine işletme mühendisliği öğrencisi 14 Haziran 2021 #10 eth dedi: Sayısal için iyi değil diyorlar. Raunt sayısal kısmında daha başarılıymış. Doping hafıza ise daha sözel kısımda iyi. Bence ikisi de alınmaz YouTube ve MEB kitapları fazla fazla yeter. Genişletmek için tıkla... MEB kitaplarının yeticeğini düşünmüyorum hiçbir sayısal hocası MEB kitabından işlemiyor beğenmiyorlar çünkü çok fazla boş bilgi bulunduruyor eğer imkanın varsa dershaneye gitmeni öneririm.
eth dedi: Sayısal için iyi değil diyorlar. Raunt sayısal kısmında daha başarılıymış. Doping hafıza ise daha sözel kısımda iyi. Bence ikisi de alınmaz YouTube ve MEB kitapları fazla fazla yeter. Genişletmek için tıkla... MEB kitaplarının yeticeğini düşünmüyorum hiçbir sayısal hocası MEB kitabından işlemiyor beğenmiyorlar çünkü çok fazla boş bilgi bulunduruyor eğer imkanın varsa dershaneye gitmeni öneririm.