Doping Hafıza ile sıfırdan TYT çalışılır mı?

460341

Hectopat
Matematik ve diğer derslerim çok kötü, bir sonraki TYT sınav gününe kadar çalışsam TYT'den 250 puan yapabilir miyim? Doping Hafıza diye bir site var hiçbir ders bilmiyorum TYT'ye çalışmak için Doping Hafıza'yı kullanmayı düşünüyorum. Yanlış bilmiyorsam 1 senelik 12bin TL aylık bin TL taksit ile ödeyebilirmişsiz (net bir bilgi değildir).

Bir sonraki TYT sınavı ne zaman bilmiyorum ama senede üç kere TYT sınavı oluyormuş yanlış bilmiyorsam.

Özet: Hiçbir şey bilmeden doping hafızada TYT çalışsam TYT gününe kadar bir şeyler öğrenip TYT'den 250 puan alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle belirtmek isterim ki doping hafızayı kullanmadım bilemiyorum. Ama şu bilgiyi düzeltmek isterim TYT yılda bir kere olur. Okul bitiş zamanına yakın bir dönemde olur Ağustos gibi. Anladığım kadarıyla bir temelin yok. Eğer doping hafızayı video izlerim anlarım mantığıyla alıp kullanırsan pek bir verim alamazsın. Önerim önce eksiklerini iyi tespit et bunu tyt ye yakın deneme yapan yayınların denemelerini çözerek yapabilirsin. Daha sonra konu eksiklerini tamamla bu kısımda bir tercih yapman gerekiyor yaşam şartlarına göre istersen doping hafıza istersen youtube istersen dersane yada özel hoca . Zaman, mekan, ve bütçene göre seçimini yapabilirsin. Konu eksiklerini tamamlarken pekiştirmek için test çözmen ve başlangıçta haftalık veya 2 haftada bir son zamanlarda daha sık olacak şekilde deneme çözmen eksiklerini belirlemen lazım. Kısacası sadece doping hafızayla olacak iş değil. Ama daha 9 ay var sınava 250 puan şuan çalışmaya başlarsan rahat rahat yapılır.

doping hafızayı kullanmıl bir olarak söylüyorum ki kesinlikle gereksiz bir platform. tyt de konuyu çalılırsın üstten soru çözüm videoları izlersin soru çözersin bol bol. uzun uzun çalışmanı gerektirecek bir şey yok sadece bol soru çözmen yeterli olacak

Öncelikle insanların hayatını etkileyecek öneriler verirken lütfen sizin yaptığınız sıralamayı da belirtin.Bu sınav LGS değil iş hayatınızda yapıcağınız mesleği belirleyen bi sınav.Kendi başınıza çalışarak yapamazsınız.Youtubeden çalışın, düzenli çalışın yaparsınız gibi kalıp cümlelerden kurtulun artık.Gidebiliyosanız dershaneye gidin, pahalı geliyorsa doling hafıza almanızda yarar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…