Doping Hafıza Linux'a nasıl kurulur?

opengui

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Doping Hafıza alacağız fakat ben Linux kullanıyorum. Linux'ta açmak için Waydroid'den denedim Doping Hafıza'nın mobil sürümünü fakat bu uygulama Root'lu cihazlarda çalışamaz hatası aldım. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Yapacak bir şey yok hocam Windows geçerim. Süresi bitince tekrar Linux kurarım artık

Hocam deneme şansım yok dediğim gibi. Ya olacak ya Windows geçeceğim

Hocam deneme şansınız yok ne demek kuracağınız uygulama tek tıkla inen bir şey zaten.
Sen Dopingide direk kuracaksın Windows'a dediğiniz şey aşırı saçma.
Bottles'i indirdikten sonra Windows'a nasıl çalıştırıyorsan öyle çalıştıracaksın.

Hocam işte bottles ile çalışmazsa bir daha Windows geçmek zor olur.

Hocam işte bottles ile çalışmazsa bir daha Windows geçmek zor olur.

Niye zor olsun ISO yazdırıp bootlamak yaklaşık 10 dakika sürer maximum, bir şeylere uğraşmak gerekir.
Çalışmazsa ISO'yu yazdırıp geçersin zor bir şey değil zaten?
Ben Bottles ile deneyip sana döneceğim.

Tamamdır hocam sağolun. Zaten ZorinOS kullanıyorum windows app support var

Bu öyle indirip kurabileceğin bir şey değil. Mail ile geliyor linki. Siteden direkt EXE indireyim açılsın mantığı maalesef yok. Deneyememden kastı bu olsa gerek konu sahibinin.

Bu öyle indirip kurabileceğin bir şey değil. Mail ile geliyor linki. Siteden direkt EXE indireyim açılsın mantığı maalesef yok. Deneyememden kastı bu olsa gerek konu sahibinin.

"exe" olarak açılmadığını bende biliyorum hocam
O linki bottles ile açabiliyor.

EXE olarak açılmadığını bende bilmiyorum hocam O linki bottles ile açabiliyor.

Siteden indirebildiğin bir dosya değil demeye çalışıyorum. Ben de biliyorum Linux'ta EXE açamadığını. Siteye girip EXE indiremiyorsun yani direkt olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…