O opengui Yoctopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 Merhaba. Doping Hafıza alacağız fakat ben Linux kullanıyorum. Linux'ta açmak için Waydroid'den denedim Doping Hafıza'nın mobil sürümünü fakat bu uygulama Root'lu cihazlarda çalışamaz hatası aldım. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba. Doping Hafıza alacağız fakat ben Linux kullanıyorum. Linux'ta açmak için Waydroid'den denedim Doping Hafıza'nın mobil sürümünü fakat bu uygulama Root'lu cihazlarda çalışamaz hatası aldım. Bunu nasıl düzeltebilirim?
KS KS O opengui Yoctopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #21 Alvaro dedi: Anladım hocam saçma bir sistemi varmış. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Windows geçeyim garanti olsun öyleyse. Bayram Tempest dedi: O zaman yapacak bir şey yok. ROM'u root zannediyor. Doping Hafıza'nın saçmalığı. Genişletmek için tıkla... Hocam onu düzeltmenin yolu var mı peki? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Alvaro dedi: Anladım hocam saçma bir sistemi varmış. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Windows geçeyim garanti olsun öyleyse. Bayram Tempest dedi: O zaman yapacak bir şey yok. ROM'u root zannediyor. Doping Hafıza'nın saçmalığı. Genişletmek için tıkla... Hocam onu düzeltmenin yolu var mı peki?