Doping Hafıza özel ders için alınır mı?

v1ncent

Hectopat
Uygulamayı kullanmamış, adı kötüye çıktı diye kötüleyecek arkadaşlar konuya yazmazsa güzel olur. YouTube vs. demeyin zaten konu anlatımı için kullanmayacağım.
Kuzenimle ortak almayı düşündük, o telefon ben bilgisayar için. Sene boyu özel ders alsam veya dershaneye gitsem -ki dershanelere sıcak bakmıyorum- çok para. Dil bölümündeyim, ingilizce sorularını okul hocama sorabilirim fakat kalan derslerin hocaları laylaylom takılıyor. Dolayısıyla çözemediğim soruları çözebilecek ve anlamadığım yerleri anlatacak bir hoca lazım, en ucuz yollu olarak Doping hafıza gözüküyor şimdilik.

Hocam daha az önce "Böyle iyi, şöyle manyak , şu şekil mükemmel ben de kullanıyorum ,iyi performans alıyorum" diye reklamını yapan bir kişinin LGS de 350yi geçemediğini gördüm ha kullanıyor muydu bilmem ama göz önünde dursun.

Hocam ben kullandım, çok güzel LGS'ye onunla çalıştım daha doğrusu tembellik edip çalışmamıştım. Ama ciddi çalışırsan yüksek puan alırsın. Ben şimdi YKS için alacağım. Öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…