Yazanların hepsi uygulamanın ne olduğu bilmiyorlardır daha. 10.sınıfta kullandım öğrenci koçum önerisi ile bununla derece yapan öğrencileri var. Edebiyat felsefe matematik fizik biyoloji çok iyi hocam görsel anlatımımları ile insanın aklına yatıyor. Bol sorularda var. Soru sorma rehberlik özel ders imkanı da var. Ben de 11.sınıfım. Bireye başladım 1 aydır kesinlikle dershane bireye gidin derim.
Biz ders vermediklerini söylemedik zaten sadece gereksiz değmez dedim bunların yerine normal bir dershaneye gidilebilir sizde o zaman dershane yerine Doping Hafıza'ya devam etseymişsiniz neden dershaneye geçtiniz bak sen şu işe
Biz ders vermediklerini söylemedik zaten sadece gereksiz değmez dedim bunların yerine normal bir dershaneye gidilebilir sizde o zaman dershane yerine Doping Hafıza'ya devam etseymişsiniz neden dershaneye geçtiniz bak sen şu işe .
Boş yorum yapmıyorum iş sendeyse her türlü yapılır zaten arkadaş Doping Hafıza nasıl diye sormuş gereksiz dedim çünkü gereksiz para yiyen bir şirket dershane önerdim asıl siz boş ağızlık yapıyosunuz bakın kendinizde dershaneye geçmişsiniz eee 10. sınıfta okul birinicisi oldunuzmu peki? Seneye derece gelir artık değil mi? Kullanmadığımı nereden biliyorsunuz?
Boş yorum yapmıyorum iş sendeyse her türlü yapılır zaten arkadaş Doping Hafıza nasıl diye sormuş gereksiz dedim çünkü gereksiz para yiyen bir şirket dershane önerdim asıl siz boş ağızlık yapıyosunuz bakın kendinizde dershaneye geçmişsiniz eee 10. sınıfta okul birinicisi oldunuzmu peki? Seneye derece gelir artık değil mi?
Evet oldum hocam. Okulda ve il çapında yapılan denemelerde derecelerim var umarım yeterli olmuştur. Dershaneye gidecek durum yoksa doping alınabilir kullanmadan saçma sapan yorum yapıyorsunuz.
Her sınıf için nasıl bir sistemi var bilmiyorum ama kullandığım zamanda tüm sınıfların konu tekrarlarının anlatımı var, her soruların çözümü var. Yani YouTube'da iyi konu anlatımı olan 1-2 kanal ve video çözümleri iyi olan test kitaplarıyla daha uyguna daha performanslı bir şekilde yapılabilir gibi geliyor.
Tamamdır ben boş boş vaktimi harcayarak çalışmaya başlıyorum sizden derece bekliyorum seneye dereceyi yapınca benimle iletişime geçerseniz tebrik etmek isterim Ankara'ya gelirseniz bir çayımı içersiniz.
Tamamdır ben boş boş vaktimi harcayarak çalışmaya başlıyorum sizden derece bekliyorum seneye dereceyi yapınca benimle iletişime geçerseniz tebrik etmek isterim Ankara'ya gelirseniz bir çayımı içersiniz.