Doping Hafıza ve Dershaneler

Evet olabilir. 2 sene de düşünmüyorum çünkü şöyle, daha liseden mezun olmadım henüz, erken de olabilir. Ama mezun olana kadar da TYT'ye öncelik vereceğim. Mezun olduktan sonra da AYT için dershaneler başvuracağım İnşaAllah.

Niye ki yeterince vaktin var, kafan da alıyorsa dersleri mezuna kalmana hiç ama hiç gerek yok.

Niye ki yeterince vaktin var, kafan da alıyorsa dersleri mezuna kalmana hiç ama hiç gerek yok.
Mezuna kalmam ya büyük ihtimalle. Bir de şunu soracağım mesela İTÜ'de mühendislik bölümü SAY'da ilk 5.000'nci sıralama istiyor, ilk 5.000'nin altında olan bir sonuç almamız gerekiyor değil mi?

Doping hafıza kullanmış birisi olarak şunu gördüm yotubedaki ders hocaları daha iyi anlatıyor hiç bulaşmayın.
Teşekkürler. Bir de şunu soracağım mesela İTÜ'de mühendislik bölümü SAY'da ilk 5.000'nci sıralama istiyor, ilk 5.000'nin altında olan bir sonuç almamız gerekiyor değil mi?

Mezun olduktan sonra AYT çalışırım demişsin. Sıralama da tamamen talebe bağlı. Ortalama olarak görebilirsin son 5 yıldaki sıralamayı. Bu, son 5 yıldan en kötü şu şu şu sıralamayı yapan insanlar girebildi demek. İlerde 7K da olabilir 3K da. Tamamen talebe bağlı.

Mesela şöyle; İTÜ 4 yıllık Bilgisayar Mühendisliği 2022 sıralaması 1.179. Şimdi bu sıralamanın yakınlarında veya aşağısında olmamız gerekiyor öyle değil mi?

Dosya Ekleri

• IMG_0279.jpeg
    126,6 KB · Görüntüleme: 27
Heh teşekkürler. Bunu ben biliyordum da bir sorayım dedim. Siz girdiniz mi YKS'ye bu ara da? Girdiyseniz kaç puan ve sıralama elde ettiniz? Ya da örnek verecek olursanız "mesela şöyle, şu sonuçla, şurayı yazabilirsin" diye örnek verirseniz sevinirim.

2 gün sonra gireceğim . Ama tavsiyelerim Türkiye birincisinin vereceğiyle aynı tavsiyeler.

2 gün sonra gireceğim . Ama tavsiyelerim Türkiye birincisinin vereceğiyle aynı tavsiyeler.
Şaka yapıyorsun Aa senin için biraz stresli olucaktır o zaman. Ama ben hem karşı taraftan "streslisin" denilmeye karşıyımdır, hem de kendim birisine "streslisin" demeye karşıyımdır. Yani sana başarılar, umarım ne istiyorsan onu hak edersin, kazanırsın, aynı şekilde ben de İnşaAllah. Benim için de aynısını dilersen çok sevinirim

Çok teşekkür ederim emeklerin karşılıksız olmayacağına inancım tam. Sen de yapman gereken şeyleri zamanında yapar ve ipin ucunu baştan sıkı tutarsan başarı kaçınılmaz olur. İyi çalışmalar sana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…