Arkadaşlar merhaba. Lise son sınıf öğrencisiyim meslek lisesinde okuyorum, doping ve 345 allstar arasında kaldım. Hangisini almalıyım acaba çok kararsızım. Mühendislik istiyorum bu arada.
Gardaş, meslek lisesinden mühendisliğe gitmek istiyosan, bence 345 All Star'ı tercih et. Daha çok soru çözmeye odaklanıyo, mühendislik için gereken sayısal derslere ağırlık veriyo. Hadi kolay gelsin sana!
Gardaş, meslek lisesinden mühendisliğe gitmek istiyorsan, bence 345 all Star'ı tercih et. Daha çok soru çözmeye odaklanıyor, mühendislik için gereken sayısal derslere ağırlık veriyor. Hadi kolay gelsin sana!
İlla birini alacağım diyorsan 345 çok daha kaliteli, başlı başına YouTube yeterli bir platform olsa da plan program için bir şey almak istiyorsan olabilir tabii.
345 All Star kitapta gönderiyor sayisal için 62 tane kitap + 14 turkiye geneli yuzyuze deneme sınavı. Yani istersen tabletten telefondan çöz soruları istersen kitaptan.
koçluk yoksa ne yapılacağı bilinmiyosa 345 all star bence bende youtubeden çalıştım hep oyun eğlence reklamı gelince kafa dağlıyo mezun olma riski artıyo bilgi ve sabır sağlamsada youtube
345 all starda 24 haftalık kamp olacakmış sonra ne olacağı belirtilmemiş.
Arkadaşlar merhaba. Lise son sınıf öğrencisiyim meslek lisesinde okuyorum, doping ve 345 allstar arasında kaldım. Hangisini almalıyım acaba çok kararsızım. Mühendislik istiyorum bu arada.