T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.345 Çözümler 6 23 Haziran 2025 #11 Evet. utnyy dedi: Aldınız mı? Genişletmek için tıkla...
utnyy Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 183 24 Haziran 2025 #12 TheDarkS16 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Nasıl memnun musunuz bende almayı düşünüyorum ama planlama da eksiklik çekiyorum o yüzden koçluk daha mantıklı gibi geliyor.
TheDarkS16 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Nasıl memnun musunuz bende almayı düşünüyorum ama planlama da eksiklik çekiyorum o yüzden koçluk daha mantıklı gibi geliyor.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2025 #13 YouTube ve kamp kitapları yeterli gereksiz pahalılar diğerleri. 345 Allstarda koçluk varmı?
utnyy Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 183 24 Haziran 2025 #14 Bilgici1 dedi: YouTube ve kamp kitapları yeterli gereksiz pahalılar diğerleri. 345 allstarda koçluk var mı? Genişletmek için tıkla... Koçluk yok kendin planlama yapman gerekiyor.
Bilgici1 dedi: YouTube ve kamp kitapları yeterli gereksiz pahalılar diğerleri. 345 allstarda koçluk var mı? Genişletmek için tıkla... Koçluk yok kendin planlama yapman gerekiyor.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2025 #15 utnyy dedi: Koçluk yok kendin planlama yapman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Gri koç videoları falan var o rehberlik vs etmiyor mu sadece videolar mı var?
utnyy dedi: Koçluk yok kendin planlama yapman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Gri koç videoları falan var o rehberlik vs etmiyor mu sadece videolar mı var?
utnyy Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 183 24 Haziran 2025 #16 Bilgici1 dedi: Gri koç videoları falan var o rehberlik vs etmiyor mu sadece videolar mı var? Genişletmek için tıkla... Ediyor da program vs için kendin günlük planı yapıyorsun videoları kendin ekliyorsun videoları programa.
Bilgici1 dedi: Gri koç videoları falan var o rehberlik vs etmiyor mu sadece videolar mı var? Genişletmek için tıkla... Ediyor da program vs için kendin günlük planı yapıyorsun videoları kendin ekliyorsun videoları programa.