Doping Hafıza vs 345 All Star

TheKingdoms

Decapat
Daha fazla  
Benim sıralamam sayısalda 782.000 civarındaydı ve mezuna bıraktım. Hedefim ise ilk 10.000'e girmek sizce Doping Hafıza mı alayım yoksa 345 All Star mı?

Doping tercih etme sebebim; daha çok tanınmış ve başarısı daha çok.
345 all star tercih etme sebebim; güzel bir yayın ve kitap gönderiyor.

Fakat doping ile 345 all star arasında 10 bin TL fark var yani doping alıp + kitap alsan yine aynı olacak 345 all star ile o yüzden All Star kitap gönderiyor falan diye almanın bir mantığı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sıralamam sayısalda 782.000 civarındaydı ve mezuna bıraktım. Hedefim ise ilk 10.000'e girmek sizce Doping Hafıza mı alayım yoksa 345 All Star mı?

Doping tercih etme sebebim; daha çok tanınmış ve başarısı daha çok.
345 all star tercih etme sebebim; güzel bir yayın ve kitap gönderiyor.

Fakat doping ile 345 all star arasında 10 bin TL fark var yani doping alıp + kitap alsan yine aynı olacak 345 all star ile o yüzden All Star kitap gönderiyor falan diye almanın bir mantığı yok.
Doping hafıza nın hiçbir olmadığını düşünüyorum. All Star güzel evet ama oradaki hocaların hepsinin kanalı var ve onlara da bakabilirsin. ama ikisi arasında seçim yapacaksan illa düşünmeden All Star al Doping hafıza para tuzağı.

Sıralama çekmek için doping hafıza öneririm temelden ileri seviyeye taşıma için iyi sistemleri var 345allstar hocaları konusunda bilgim yok bana şişirme gibi geliyor. 345allstarı çevremde kullanan kimse kendi isteğiyle almadı ya dershanesi anlaşmalıydı ya da okulu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı