Doping Hafıza vs Kunduz vs 345 All Star

DiabloGG

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar esenlikler, bu sene mezuna kaldım ve kendime yardımcı kaynak almaya karar verdim. Şahsen disiplini tutturamayacağımı düşünüyorum. Bu kaynağın yanına tablet de alacağım. Sizler bu kaynaklardan hangisini önerirsiniz?
Fiyatlar:
Doping: 27.000 TL
345: 27.500 TL
Kunduz: 21.350 TL (Şahsi indirim kuponum)

Sizler ne önerirsiniz? Kullanan vs. var ise yorumlarını bekliyorum.

Dostlar esenlikler, bu sene mezuna kaldım ve kendime yardımcı kaynak almaya karar verdim. Şahsen disiplini tutturamayacağımı düşünüyorum. Bu kaynağın yanına tablet de alacağım. Sizler bu kaynaklardan hangisini önerirsiniz?
Fiyatlar:
Doping: 27.000 TL.
345: 27.500 TL.
Kunduz: 21.350 TL (şahsi indirim kuponum)

Hocam 345 alınabilir en iyi hocalar orada amaordakiler YT'de de var ve ben şahsen YT ile aralarında bir fark yok diyorum sadece prodüksiyon. Heama ben alacağım diyorsanız 345 der geçerim.

Sınav için son senesi olanlara ben bu tarz platformlar önermiyorum. Kısıtlı bir süre kalmışken artık her konuyu artık kısa zamanda bitirip sadece sorulara ve denemelere yüklenilmeli diye düşünüyorum. Bu yüzden de youtube'daki kamp kitaplarını almak tavsiyemdir.

Yine de Allstar hakkında düşüncelerimi merak ediyorsan burada yazdım:

Hocam 345 alınabilir en iyi hocalar orada amaordakiler YT'de de var ve ben şahsen YT ile aralarında bir fark yok diyorum sadece prodüksiyon. Heama ben alacağım diyorsanız 345 der geçerim.
Evet Youtube üzerinde bulunan hocaları 345 kalitesiyle birleştirdiler. Bana kalsa aralarından yine 345 alınır illa alınacaksa.

Ancak 280-290 küsür gün kalmışken TYT-AYT'ye nereden baksanız kamp kitaplarını toplam bitirmek 100 küsür gün ediyor(ortalama her dersi 40 günden varsayarsak 80 gün).

345 alırken eğer ki bir programınız yoksa hangi konuyu ne zaman bitirmeniz gerektiğini bilmiyorsanız çok uzun sürer dersleri bitirmek. Kamp kitapları günü gününe konu bitirdiği için ne zaman bitireceğiniz, ne zaman soru çözeceğiniz belli. Bu yüzden ilk önerim kamp kitabı olur mezun birisi için.

Sınav için son senesi olanlara ben bu tarz platformlar önermiyorum. Kısıtlı bir süre kalmışken artık her konuyu artık kısa zamanda bitirip sadece sorulara ve denemelere yüklenilmeli diye düşünüyorum. Bu yüzden de YouTube'daki kamp kitaplarını almak tavsiyemdir.

Yine de allstar hakkında düşüncelerimi merak ediyorsan burada yazdım:

Evet YouTube üzerinde bulunan hocaları 345 kalitesiyle birleştirdiler. Bana kalsa aralarından yine 345 alınır illa alınacaksa.

Ancak 280-290 küsur gün kalmışken TYT-AYT'ye nereden baksanız kamp kitaplarını toplam bitirmek 100 küsur gün ediyor(ortalama her dersi 40 günden varsayarsak 80 gün).

345 alırken eğer ki bir programınız yoksa hangi konuyu ne zaman bitirmeniz gerektiğini bilmiyorsanız çok uzun sürer dersleri bitirmek. Kamp kitapları günü gününe konu bitirdiği için ne zaman bitireceğiniz, ne zaman soru çözeceğiniz belli. Bu yüzden ilk önerim kamp kitabı olur mezun birisi için.

Aynen hocam daha diyecek bir şey yok çok net açıkladınız.

Fiyatlar:
Doping: 27.000 TL
345: 27.500 TL
Kunduz: 21.350 TL (Şahsi indirim kuponum)

Diğerlerini bilmiyorum ama ben 3 4 5 kullanıyorum 12. Sınıfım ve şunu diyebilirim ki çok iyi yanları olsa da all star kullanırken çok zorlanıyorum.
Zorlanma sebebim çoğu kişide olan odaklanma zorluğumu çokça tetiklemesi. Açıkçası cevap anahtarına bakmak için bile qr code okutup elektronik cihaza bakmak lazım.
Ama video cozumleri iyi ve detaylı anlatım var benim eksi diyebileceğim özellik bu işte ona göre fikrine eklensin

Bence yüz yüze özel ders almalısınız ekran başında ders çalışılmaz ve öğrenilmez zaten ailecek herkes eğitimci olduğundan hiçbirimiz önermiyoruz reklama çıkan çoğu kişi para karşılığı yapıyor normalde bir şey öğrenmiyorlar. Kessinlikle önermiyoruz ilginiz varsa o parayla özel derse göndermelisiniz

O zaman Kunduz'un koçluğu +Youtube + PDF çok mantıklı değil mi?

Sınav için son senesi olanlara ben bu tarz platformlar önermiyorum. Kısıtlı bir süre kalmışken artık her konuyu artık kısa zamanda bitirip sadece sorulara ve denemelere yüklenilmeli diye düşünüyorum. Bu yüzden de youtube'daki kamp kitaplarını almak tavsiyemdir.

Yine de Allstar hakkında düşüncelerimi merak ediyorsan burada yazdım:

Evet Youtube üzerinde bulunan hocaları 345 kalitesiyle birleştirdiler. Bana kalsa aralarından yine 345 alınır illa alınacaksa.

Ancak 280-290 küsür gün kalmışken TYT-AYT'ye nereden baksanız kamp kitaplarını toplam bitirmek 100 küsür gün ediyor(ortalama her dersi 40 günden varsayarsak 80 gün).

345'i PDF olarak bulabilirim, yukarıda dediğim gibi Kunduz'un koçluğu +Youtube + PDF mantıklı olmuyor mu hem maddi hem çalışma açısından?

Bence yüz yüze özel ders almalısınız ekran başında ders çalışılmaz ve öğrenilmez zaten ailecek herkes eğitimci olduğundan hiçbirimiz önermiyoruz reklama çıkan çoğu kişi para karşılığı yapıyor normalde bir şey öğrenmiyorlar. Kessinlikle önermiyoruz ilginiz varsa o parayla özel derse göndermelisiniz
Özel ders'in maliyeti 5-6 katı oluyor.

345'i PDF olarak bulabilirim, yukarıda dediğim gibi Kunduz'un koçluğu +Youtube + PDF mantıklı olmuyor mu hem maddi hem çalışma açısından?
Çalışma olarak takip etmesi zor olabilir. Onun dışında koçluğu falan nasıl çalıştığını bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.

Eğer ki normal koçlar gibiyse ve siz takip edebilirim diyorsanız alınabilir ancak,

kitap falan göndermiyorlarsa daha bunun üstüne TYT/AYT kitaplarını alacaksanız fiyat olarak mantıklı hale gelmeyebilir. PDF dediğinize göre almayacaksınız. O zaman mantıklı olabilir. Elinizde plan program olur.

Çalışma olarak takip etmesi zor olabilir. Onun dışında koçluğu falan nasıl çalıştığını bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.

Eğer ki normal koçlar gibiyse ve siz takip edebilirim diyorsanız alınabilir ancak,

kitap falan göndermiyorlarsa daha bunun üstüne TYT/AYT kitaplarını alacaksanız fiyat olarak mantıklı hale gelmeyebilir. PDF dediğinize göre almayacaksınız. O zaman mantıklı olabilir. Elinizde plan program olur.
PDF olarak kitap okumak ve ders çalışmak gerçekten zor ama bir soru bankası alıp günlük 1.5 saat 1 saat hedef belirleyip çalışabilirsiniz. Ancak daha verimli birşey arıyorsanız uzman birinden yardım almalısınız (tanıdık öğretmen vb.) .

PDF olarak kitap okumak ve ders çalışmak gerçekten zor ama bir soru bankası alıp günlük 1.5 saat 1 saat hedef belirleyip çalışabilirsiniz. Ancak daha verimli birşey arıyorsanız uzman birinden yardım almalısınız (tanıdık öğretmen vb.).
Evet, haklısınız. Bu sebepten dolayı paragraf kitabı taşıyorum, pdf paragraf soru bankası indirmiyorum.

Konu anlatım isteyen birisi için bence kitap gerekiyor, pdf ile olacak iş değil çünkü anlamak zorlaşıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı