Doping Hafıza'ya para verilir mi?

O zaman belli yerlerde Copilot'a gitsin. Şu anda nasıl bilemiyorum ama benim gittiğim dönemde biyoloji konusunu fazla ayrıntılı anlatmıştı.
Yüzeysel anlatımlarda iyi fakat bazı konular özellikle de AYT'de çelişkili. Kitap açması gerek oralarda. İyi bir hocadan YouTube'da ilerlerse onları da kaçırmaz.

ChatGPT ile istatistik final soruları çözdüm. O kadar kaliteli.

Doping Hafıza da ucuz değil, ona vereceğiniz para ile kitap alabilir ya da dershanelerin deneme sınavına katılabilirsiniz. YouTube yeterli olur.

Merhaba!

İhtiyaca göre değişir ama eğer daha kaliteli bir eğitim istiyorsanız yüz yüze eğitim seçeneklerine göz atın. En sağlıklı eğitim türü yüz yüze eğitimdir.

Doping Hafıza'yı tanıdığım 1 arkadaşım kullanmıştı içinde bulunan özel ders vs zırvalama günde sınırlı bir soru hakkın var 5 10 soru gibi içindeki kaynaklar yerine EBA'nın kurduğu öğrenci eğitim destek sistemiyle çalışırsın aynı mantık sadece hocalar yok ve oyun gibi değil

Sözel tarafı güzel sayısal tarafı ise rezalet bir de bildiğim kadarıyla istediğin kadar soru soramıyorsun jeton hakkın var jeton bitince tekrar jeton satın almak zorundasın.

Eğer soru çözerken takıldığınız sorunun çözümüne hemen ulaşmanız sizin için çok önemliyse kunduz u 3 bedava soru ile deneyip. Ardından 1 aylık paket ile işinize yarayıp yaramayacağını daha net görmüş olursunuz. Eğer çok konu eksiğiniz varsa belki kunduz işinizi görmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…