Doping vs SuperOnline Ping Değeri Karşılaştırması

SkylerTR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gördüyseniz burada bir konu açmıştım, gunduzleri 200-300!den aşağı inmiyor ping diyeç Ve karar verdim superonlineye geçmeye. 1 hafta gibi bi süre sonunda aktif oldu bugün ve normalde bu saatte 250 filanken 14ms süper. Eğer ping sorunu yaşıyan ve ev tesisatı ve kabloda sorunu olmayanlar varsa geçmesini tavsiye ederim. Lol'de 75 ping'de oynuyorum. Doping net kullanyordum. En iyi zamanında 80 idi. Şu an sürekli 76 belki gece daha da düşer bilemiyorum :) Benden tavsiye 47 TL'den 59 TL'ye cıktı masraf ama hakkını veriyolarsa sorun yok. İnşallah devam eder böyle sıkıntı olmaz :) ..

-Cayma bedelinin 123 TL'sini de karşılıyorlar ve şuan 8 mbps yalın kullanıyorum. Telefonuda süperonlineye taşıdım.

superonline.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
100 ping 1 saniye internet gecikmesiydi sanirim. LOL, CS:GO gibi oyunlarda pingin çok düşuk olması lazım. Siz 76 ping ile oynuyomuşsunuz bu yarım saniyeden buyuk bir zaman, ki LOL de bi an gelir bu yarım saniye hayat kurtarır... Pingi 50 nin altına düşürmeye çalışın bence... Ben orneğin Metin2 oynuyorum 6 senedir, pingin onemi WS lerde ortaya çıkıyor. Yarım saniye once bir ruh vuruşu kazanmamı sağlayabiliyor.

100 ping 1 saniye internet gecikmesiydi sanirim. LOL, CS:GO gibi oyunlarda pingin çok düşuk olması lazım. Siz 76 ping ile oynuyomuşsunuz bu yarım saniyeden buyuk bir zaman, ki LOL de bi an gelir bu yarım saniye hayat kurtarır... Pingi 50 nin altına düşürmeye çalışın bence... Ben orneğin Metin2 oynuyorum 6 senedir, pingin onemi WS lerde ortaya çıkıyor. Yarım saniye once bir ruh vuruşu kazanmamı sağlayabiliyor.
Bulunduğum bölge yüzünden alınabilcek en iyi ping değeri daha düşüğünü hiç görmedim :). Lolde 76 çok iyi benim için 360 da oynuyodum gündüz yogun saatte. Gece 79-80 filandı şuan sabit 75-76 çok nadiren 15 saniye filan 600'e çıktığıda oldu. Şuan süper :)

1 saniye = 1000 ms. Lolde 76 fena değil. Daha iyi de olabilir.
Aynen ama dedğim gibi bulunduğum bölgeden kaynaklı heralde benim elimde değil :)

Merhaba, 1 saniye tam olarak 1000 milisaniyeye tekabül eder. Yani yarım saniye dediğimiz kavram 500 ms'dir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı