Dadesutan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 490 Çözümler 3 Yer Tokyo-3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara kılıç Ustası 9 Eylül 2021 #1 Animenin sonunu pek beğenmedim. Sizin düşünceleriniz nedir?
rintaro Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 538 Çözümler 4 10 Eylül 2021 #2 Sonu kısa kesildi. Tatmin etti en azından.
omer_hatay Kilopat Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 279 Makaleler 1 10 Eylül 2021 #3 İzlediğim ilk ve tek anime idi, sonu daha iyi olabilirdi fakat bu hali de gayet iyiydi. Siz neden beğenmediniz?
İzlediğim ilk ve tek anime idi, sonu daha iyi olabilirdi fakat bu hali de gayet iyiydi. Siz neden beğenmediniz?
Dadesutan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 490 Çözümler 3 Yer Tokyo-3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara kılıç Ustası 10 Eylül 2021 #4 omer_hatay dedi: İzlediğim ilk ve tek anime idi, sonu daha iyi olabilirdi fakat bu hali de gayet iyiydi. Siz neden beğenmediniz? Genişletmek için tıkla... Yani daha iyi olabilirdi benim için.
omer_hatay dedi: İzlediğim ilk ve tek anime idi, sonu daha iyi olabilirdi fakat bu hali de gayet iyiydi. Siz neden beğenmediniz? Genişletmek için tıkla... Yani daha iyi olabilirdi benim için.