DOS Ekranı Açılıp Hemen Kapanması

OttomanJunior

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. DOS ekranı sürekli açılıp kapanıyor. Hani sadece açılışta falan olsa tamam da hep oluyor. Çok sıkıntı çıkarıyor. Oyun oynayamıyorum sürekli masaüstüne atıyor beni. Hani bir şey de göremiyorum ki açılıp anında kapanıyor. Sadece bi' keresinde "...driver..." yazısını gördüm. Bunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Başlat'a Görev Zamanlayıcı yazıp uygulamayı açın. Soldaki listede Görev Zamanlayıcı Kütüphanesi (Task Scheduler Library)'ne tıkladığınızda alt kümeleri açılacak. Her birine tıklayın ve orta bölümde gördüğünüz COMODO gibi seçenekler görülecek şekilde ekran görüntülerini paylaşın. Sadece sol listede Windows klasörünün içindekileri göndermenize gerek yok, önceliğimiz onun dışındakiler. Windows'a tek tıkladığınızda orta listede bir şeyler çıkıyorsa onu da paylaşın. Windows içindekiler hariç hepsi kısacası.
Task2.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı