Konu Dh'dan açıldı, sen de bahsetmişsin. Ben de bir şeyler ekleyeyim. Bakın ben günlük hayatımda WhatsApp, SMS gibi uygulamaları kullanırken de imlaya, yazım kurallarına dikkat eden biriyim. Ama bu forumda, muhabbet beni bile geriyor. Ki ben dikkat etmeden yazsam bile doğru yazabilecek bir durumdayım çünkü alışkınım. Bu muhabbetin bu kadar kasılması bana çok fazla gereksiz ve çocukça geliyor. Tamam Türkçe'ye önem ver, imlaya dikkat et. Ama burası "TDK yardımlaşma platformu" değil. Millet bu kadar yakınmasına rağmen hala çocuk gibi "dikkat edin" diye diretiyorlar. Bakın Dh'da imla, vs çok önem verilmez. Hatta hiç verilmez. Ne değişiyor? Arada ne fark var? Orada da yanıt veriyorlar burada da? E o zaman nedir bu "Türkçe'ye dikkat edelim, Türkçe'mizi koruyalım" diretmesi? Madem bu kadar Türkçe'ye önem veriyorsunuz, Technopat neyin nesi? Burada yönetimi eleştirmek yasak, bir bahane bulup konuyu ya kilitliyorlar, ya kapatıyorlar. Dh'de de yönetimi eleştirmek yasak da farklı bir yönetim
yanlış anlamasın kimse, yaş ortalaması biraz daha düşük buranın, bu yüzden baştaki "yüksek" yaşlı arkadaşlar ya umursamıyor, ya da ciddiye almıyor.