“Dost acı söyler” deyip engel yemek

Mahmutdx

Picopat
Daha fazla  
Kızla konuşurken “dost acı söyler” tarzında bir serzenişte bulundum. Direk engelledi. Sonra diğer hesaptan 2-3 cümle kurdum, kendimi açıkladım ve veda konuşmasıyla bitirdim.

Gördü, engelini kaldırdım. “tamam tamam” dedi, güldü vs. “artık yazabilirsin” anlamında engelini kaldırdım deyince ben de “yazacak bir şeyim kalmadı” dedim. Çünkü duygularımdan yazmak isteyip istemediğimden emin değildim.

O da “iyi sen bilirsin” tarzı resti çekti

Bu seferde oyuncağını kaybetmiş çocuk gibi acı çekiyorum. Yine başlamadan bir ilişki bitirdim. Şimdi yazmak isteyen taraf ben oldum.

Son düzenleme:
Neden bu serzenişte bulundunuz? Ben onu anlamadım. Biraz daha olayı detaylı anlatabilir misiniz?

Biz bununla sosyal medyadan 1 hafta flörtleşir gibi konuşuyorduk. Direk mesaj attim, yürüdüm. O bana ilişki istemediğini eski sevgilisini özlediğini falan söyledi. Kız 23 yaşında exi 35 yaşındaymış. Hem onu seviyormuşta hem onu istemiyormuşta tam bir dengesiz.

Biraz Sohbet ettik sonra bende duruma uygun güzel 2 3 cümle söyledim. Söylediklerimde sorun yok. Gayet haklı yorumlardı. Engelledi, bende diğer hesaptan cümlemi tamamladım ve yol verdim. Bu sefer o yazdı güldü falan engelini kaldırdım tamam dedi. Bende daha yazacak bir şeyim yok diye tersledim (doğru mu yaptım terslemekle emin değilim)

Sonuçta ben sana yürüyorum. Bana ne eski sevgilinden bana ne özlemenden yani. Bir de sinyal verir gibi flörtleşir gibi konuşuyor sürekli gülüyor. Hadi ilişkiye açıksın aramızda bir şeyler olacak niye eskiden bahsedip sohpetin içine ediyorsun... Bu kadınlar çok garip yaratıklar...

Gardaşım zaten adam sana exini özlediğini anlatmış sence başlaması gereken başlayabilecek bir şey miydi asıl oyuncak sendin büyük ihtimalle.

Gardaşım zaten adam sana exini özlediğini anlatmış sence başlaması gereken başlayabilecek bir şey miydi asıl oyuncak sendin büyük ihtimalle.

Yok ben kadınların bu dengesizliğini anlamıyorum. Madem exini seviyon niye 1-2 haftadır flörtleşiyoruz.

Hadi ben bilmeden gaza geldim yazdim. Eximi seviyorum ilişki istemiyorum dedi. Eyvallah dedim çekildim daha yazmadım . 2 gün sonra o bana tekrar yazmaya başladı..

Kadınlar her şeye alınıyorlar. Uzun uzun bir şey açıklıyorum "womp womp" diyor ana avrat sövüncede kızıyorlar. Ya ben sorunluyum ya da kadınlar hiçbir şeyi anlamıyor.

Kadınlar her şeye alınıyorlar. Uzun uzun bir şey açıklıyorum "womp womp" diyor ana avrat sövüncede kızıyorlar. Ya ben sorunluyum ya da kadınlar hiçbir şeyi anlamıyor.

Bence anlıyorlar ama biz onları anlayamıyoruz çok değişik bir kafa yapıları var.

Ne yapmak istiyorlar anlayamiyoruz, şu konuyu açma sebebim bile kadının ne yapmak istediğini anlayamadığımdandır. Tercüman şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…