Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #91 serkannovat dedi: Kasa RGB'leri kapatabilen var mi? Genişletmek için tıkla... Farklı renk modları var mı?
serkannovat dedi: Kasa RGB'leri kapatabilen var mi? Genişletmek için tıkla... Farklı renk modları var mı?
Efeg06 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #92 Erennnimo dedi: Farklı renk modları var mı? Genişletmek için tıkla... Yok rgb diyolar ama yok malesef
Erennnimo dedi: Farklı renk modları var mı? Genişletmek için tıkla... Yok rgb diyolar ama yok malesef
serkannovat Kilopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #93 yav hangi kabloysa kesecem valla bu nasi bişey
Efeg06 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #94 serkannovat dedi: Yav hangi kabloysa keseceğim vallahi bu nasıl bir şey. Genişletmek için tıkla... Aynısı benim durumum biri söylesin kescem çok göz yoruyp.
serkannovat dedi: Yav hangi kabloysa keseceğim vallahi bu nasıl bir şey. Genişletmek için tıkla... Aynısı benim durumum biri söylesin kescem çok göz yoruyp.
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #95 serkannovat dedi: Yav hangi kabloysa keseceğim vallahi bu nasıl bir şey. Genişletmek için tıkla... Bence iyi ya. Bir de ben kasanın sağ tarafını görüyorum hep belki ondan dert etmiyorumdur
serkannovat dedi: Yav hangi kabloysa keseceğim vallahi bu nasıl bir şey. Genişletmek için tıkla... Bence iyi ya. Bir de ben kasanın sağ tarafını görüyorum hep belki ondan dert etmiyorumdur
Efeg06 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #96 Erennnimo dedi: Bence iyi ya. Bir de ben kasanın sağ tarafını görüyorum hep belki ondan dert etmiyorumdur Genişletmek için tıkla... Benimki masanın üzerindeydi aşağı aldım yine de yoruyor.
Erennnimo dedi: Bence iyi ya. Bir de ben kasanın sağ tarafını görüyorum hep belki ondan dert etmiyorumdur Genişletmek için tıkla... Benimki masanın üzerindeydi aşağı aldım yine de yoruyor.
serkannovat Kilopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #97 yarin gaming gen le vento yu arayacam böyle saçma şeymi olur arkadaş
Efeg06 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #98 serkannovat dedi: Yarin Gaming gen le Vento'yu arayacağım böyle saçma şey mi olur arkadaş. Genişletmek için tıkla... Bilgi verir misiniz aramanı bitirdikten sonra.
serkannovat dedi: Yarin Gaming gen le Vento'yu arayacağım böyle saçma şey mi olur arkadaş. Genişletmek için tıkla... Bilgi verir misiniz aramanı bitirdikten sonra.
serkannovat Kilopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #99 Efeg06 dedi: Bilgi verir misiniz aramanı bitirdikten sonra. Genişletmek için tıkla... yok kapanmıyormuş anca içerden kablosunu sökeceksin diyor. o zaman da kompile fanlar duruyor. havalar soğuyor zaten pc ev ortamında değil bende, belki öyle yaparım
Efeg06 dedi: Bilgi verir misiniz aramanı bitirdikten sonra. Genişletmek için tıkla... yok kapanmıyormuş anca içerden kablosunu sökeceksin diyor. o zaman da kompile fanlar duruyor. havalar soğuyor zaten pc ev ortamında değil bende, belki öyle yaparım