Efeg06 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #81 Erennnimo dedi: Kanka kargo sürecini anlatır mısın? Kargo kaç günde ve nasıl geldi? Parçalarda sıkıntı var mıydı? Genişletmek için tıkla... 8-9 gğnde geldi Ankara'da oturuyorum parçalarda sıkıntı yoktu alabilirsin fakat benim fpsm 100 FPS düşük öbürleri e göre kargo sürecinde bir yaşadığım sıkıntı çok geç geldi bu kadar pazar günü bir bilgisayarı sıfırlıcam. Melih02 dedi: Şu an sistem gayet iyi belirtilen FPS değerlerini alıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin ki çift monitör mü benim ki çift monitörde belki o yğzdendir Son düzenleme: 1 Aralık 2022
Erennnimo dedi: Kanka kargo sürecini anlatır mısın? Kargo kaç günde ve nasıl geldi? Parçalarda sıkıntı var mıydı? Genişletmek için tıkla... 8-9 gğnde geldi Ankara'da oturuyorum parçalarda sıkıntı yoktu alabilirsin fakat benim fpsm 100 FPS düşük öbürleri e göre kargo sürecinde bir yaşadığım sıkıntı çok geç geldi bu kadar pazar günü bir bilgisayarı sıfırlıcam. Melih02 dedi: Şu an sistem gayet iyi belirtilen FPS değerlerini alıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin ki çift monitör mü benim ki çift monitörde belki o yğzdendir
M Melih02 Decapat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Sistem Özellikleri Kart: RX 6600 İşlemci: Intel i3 12100F Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #82 Efeg06 dedi: Hocam sizin ki çift monitör mü benimki çift monitörde belki o yğzdendir. Genişletmek için tıkla... Hayır benimki tek monitör ve yarın Valorant'dan fotoğraf atacağım hocam.
Efeg06 dedi: Hocam sizin ki çift monitör mü benimki çift monitörde belki o yğzdendir. Genişletmek için tıkla... Hayır benimki tek monitör ve yarın Valorant'dan fotoğraf atacağım hocam.
Efeg06 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #83 Melih02 dedi: Hayır benimki tek monitör ve yarın Valorant'dan fotoğraf atacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Benimki çift monitör diğer ekrandan Discord Steam Epic vb uygulamalar açık. Melih02 dedi: Hayır benimki tek monitör ve yarın Valorant'dan fotoğraf atacağım hocam. Genişletmek için tıkla... En yüksek ayarlar tek monitör işlemci in sadece %5% 9 arası kullanıyor olm saçma. Dosya Ekleri IMG20221201201830.jpg 100,2 KB · Görüntüleme: 61 Son düzenleme: 1 Aralık 2022
Melih02 dedi: Hayır benimki tek monitör ve yarın Valorant'dan fotoğraf atacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Benimki çift monitör diğer ekrandan Discord Steam Epic vb uygulamalar açık. Melih02 dedi: Hayır benimki tek monitör ve yarın Valorant'dan fotoğraf atacağım hocam. Genişletmek için tıkla... En yüksek ayarlar tek monitör işlemci in sadece %5% 9 arası kullanıyor olm saçma.
M Melih02 Decapat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Sistem Özellikleri Kart: RX 6600 İşlemci: Intel i3 12100F Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #84 Efeg06 dedi: Benimki çift monitör diğer ekrandan Discord Steam Epic vb uygulamalar açık. En yüksek ayarlar tek monitör işlemci in sadece %5% 9 arası kullanıyor olm saçma. Genişletmek için tıkla... Bunun için ayrı bir konu açmanız daha iyi olacaktır hocam.
Efeg06 dedi: Benimki çift monitör diğer ekrandan Discord Steam Epic vb uygulamalar açık. En yüksek ayarlar tek monitör işlemci in sadece %5% 9 arası kullanıyor olm saçma. Genişletmek için tıkla... Bunun için ayrı bir konu açmanız daha iyi olacaktır hocam.
Efeg06 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #85 Melih02 dedi: Bunun için ayrı bir konu açmanız daha iyi olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocaö.
Melih02 dedi: Bunun için ayrı bir konu açmanız daha iyi olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocaö.
testo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #86 Efeg06 dedi: Vermiyor hocam Valorant'ta çok fazla dalgalanma var. Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant'ta bende de FPS'lerim düşmeye başladı dalgalanma fazla ama diğer oyunlarda gayet iyi FPS alıyorum.
Efeg06 dedi: Vermiyor hocam Valorant'ta çok fazla dalgalanma var. Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant'ta bende de FPS'lerim düşmeye başladı dalgalanma fazla ama diğer oyunlarda gayet iyi FPS alıyorum.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 1 Aralık 2022 #87 Şu an alınabilecek en iyi hazır sistem.
Efeg06 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #88 testo dedi: Hocam Valorant'ta bende de FPS'lerim düşmeye başladı dalgalanma fazla ama diğer oyunlarda gayet iyi FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende aynı.
testo dedi: Hocam Valorant'ta bende de FPS'lerim düşmeye başladı dalgalanma fazla ama diğer oyunlarda gayet iyi FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende aynı.
serkannovat Kilopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #89 kasa rgb leri kapatabilen var mi ?
Efeg06 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #90 serkannovat dedi: Kasa RGB'leri kapatabilen var mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bir bulamadım çok fazla göz yoruyor.
serkannovat dedi: Kasa RGB'leri kapatabilen var mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bir bulamadım çok fazla göz yoruyor.