Dost Kayaoğlu DK4 alınır mı?

Hocam anladım demek istediğinizi evet hatta 6700 olan sistem 12K civarındaydı geçen haftalarda. Fakat 1K kâra geçelim diye riske atmaya değer mi bilmiyorum. İndirim gelmez ise sıkıntı yok ama zam gelirse sıkıntı.

Detaylıca anlattım risk alıp almamak size kalmış ama bu fiyata RX 6700 sistem de alabilirsiniz. Bence risk için değer çünkü arkadaş taksitle alacak aylık ödeme çok oynamaz.

Ho

Hocam ben açıcam dc mi arkadaşlarımla cs pubg atıcam en iyi ve uzun ömürlü performansı hangisi verir?
CS oynayacaksan i3 12100F olanı almanı tavsiye ederim.
Evet 5500 çoklu çekirdekte daha iyi ama arkada dc açık olması i3 kullanılamayacak anlamına gelmiyor tabii ki oynanır.

Ho

Hocam ben açıcam dc mi arkadaşlarımla cs pubg atıcam en iyi ve uzun ömürlü performansı hangisi verir?
Dostum kastın sadece oysa 12100F de akıcı performans verir üzmez. Arkada bir sürü sekme açarım diyorsan yüksek çözünürlük film falan izlerim diyorsan 5500 bunu demeye calısmıstım ben.

Ho.

Hocam ben açacağım DC mi arkadaşlarımla CS PUBG atacağım en iyi ve uzun ömürlü performansı hangisi verir?

Alabilirsiniz hocam indirimde şu an.

İşlemci stock soğutucu varmı işlemci soğutucu bulunmuyor yazıyor?

İşlemci stock soğutucu varmı işlemci soğutucu bulunmuyor yazıyor?
Stok soğutucu var hocam. En azından bana geldiğinde işlemci kutularının içinden stok soğutucu çıktı. Ben ekstra soğutucu almıştım. Pişman oldum. Ha bu arada işlemcinin kutusunda kılavuzun ilk sayfasında intel stickerı var. Yapıştırırsınız biryere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…