Merhaba bu yıl Dostoyevski okumaya başladım ve iki kitabını bitirdim (Suç ve Ceza ve İnsacıklar) şimdi hangi kitabını almalıyım bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba bu yıl Dostoyevski okumaya başladım ve iki kitabını bitirdim (Suç ve Ceza ve İnsacıklar) şimdi hangi kitabını almalıyım bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba bu yıl dostoyevski okumaya başladım ve iki kitabını bitirdim (suç ve ceza ve insacıklar) şimdi hangi kitabını almalıyım bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Benim de en kısa zamanda okumayı düşündüğüm "Beyaz Geceler". Konusuna bakıldığında güzel bir kitaba benziyor. Tabii bende okumadığımdan bir şey diyemeyeceğim.
Dostoyevski kitaplarının konuları genellikle karakterler üzerinden genişler, ana karakterin hikayesinin konusunu söylemek pek açıklayıcı olmayacaktır. Bence siz direkt okumaya başlayıp kendiniz görün.