McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 750 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #21 Asil_X dedi: Önce george orwel sonra karamazov kardeşler ve en son suç ve ceza okursun. Genişletmek için tıkla... Yer altından notlar?
Asil_X dedi: Önce george orwel sonra karamazov kardeşler ve en son suç ve ceza okursun. Genişletmek için tıkla... Yer altından notlar?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.370 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #22 Kendiniz için soruyorsanız uygun mu değil mi, kitap elinizdeyse başlayın sonrası gelir. Sonrası gelmezse mesela anlamadığınız kelimeler vs çoksa o zaman bir süre erteleyin birkaç sene sonra tekrar bakın.
Kendiniz için soruyorsanız uygun mu değil mi, kitap elinizdeyse başlayın sonrası gelir. Sonrası gelmezse mesela anlamadığınız kelimeler vs çoksa o zaman bir süre erteleyin birkaç sene sonra tekrar bakın.
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 750 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #23 Tamamdır sağ olun.birde kötü örnek olacak şeylere örnek verseniz
Asil_X Picopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 341 Yer Earth Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #24 McSoren dedi: Yer altından notlar? Genişletmek için tıkla... Onu okumadım ama o da dostoyevskinin kitabı karamazovdan önce okursun. McSoren dedi: Tamamdır sağ olun.birde kötü örnek olacak şeylere örnek verseniz Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntılı hayatlar ve biraz boğucu birsefilik. Ama tam bilemem okumayalı çok oldu.
McSoren dedi: Yer altından notlar? Genişletmek için tıkla... Onu okumadım ama o da dostoyevskinin kitabı karamazovdan önce okursun. McSoren dedi: Tamamdır sağ olun.birde kötü örnek olacak şeylere örnek verseniz Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntılı hayatlar ve biraz boğucu birsefilik. Ama tam bilemem okumayalı çok oldu.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.684 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 15 Aralık 2023 #25 Ben Suç ve Ceza'yı 12-13 yaşlarında okumuştum. Gayet uygun bence. Diğerlerini okumadım bir şey diyemiyorum.
Ben Suç ve Ceza'yı 12-13 yaşlarında okumuştum. Gayet uygun bence. Diğerlerini okumadım bir şey diyemiyorum.
Asil_X Picopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 341 Yer Earth Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #26 Ama cinsellik fln yok. Bitek ölümler seni etkiler mi bilemem.