Kitap Dostoyevski Suç Ve Ceza 15 TL

Kağıdın pahallanması çok fazla ama ilginç bir şekilde kitaba yansımamış. Gerçi kitaptaki tam kağıt olmuyor ama

Teşekkürler.

Kağıdın pahallanması çok fazla ama ilginç bir şekilde kitaba yansımamış. Gerçi kitaptaki tam kağıt olmuyor ama

Teşekkürler.
Yansıdı maalesef, kendi takip ettiğim kitaplarda 2-3 TL artış, bazılarında 5-6 TL artış var. İndirimlerle ancak eski fiyatına bulabiliyoruz bu kitabın normal fiyatı 15 TL'ydi.

Haber verdiğiniz için teşekkürler. Fiyatı güzel dursa da bir öğrenci için çok fazla maalesef. Bir öğrenci arkadaşımız (zaten okursa öğrenciler okur bu ülkede başka okuyan insan sayısı 10 parmağımı geçmez.) Bunu almak için bir günlük yemek ve ulaşım parasını kitaba vermek zorunda kalacak, gerçekten üzücü.

Ulaşım ve yemek parası da arttıkça artıyor, okula gidip gelmek için her gün 5 TL ödüyorum. Maalesef 15 TL'ye pek ulaşım ve yemek dahi bulunamıyor.

Ulaşım ve yemek parası da arttıkça artıyor, okula gidip gelmek için her gün 5 TL ödüyorum. Maalesef 15 TL'ye pek ulaşım ve yemek dahi bulunamıyor.

Aynen öyle, hele ki büyük şehirde yaşayanlar için ne idüğü belirsiz yemeklerden ve sıkışık tepişik bir ulaşımdan bahsediyoruz 15 liraya. Şahsen ben aldığım devlet bursundan yemek ve ulaşım parasını çıkarınca kitaba ayıracak parayı bulamıyorum. Olacak iş değil, ne desem bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…