Kenan Kaan Gümüş Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 46 31 Ekim 2020 #1 Dosya adını değiştiremiyorum değiştirince bu hatayı veriyor ve eski adıyla kalıyor. Aynı zamanda herhangi bir klasörden sürükleyerek bir uygulama ya da fotoğrafı masaüstüne atamıyorum.
Dosya adını değiştiremiyorum değiştirince bu hatayı veriyor ve eski adıyla kalıyor. Aynı zamanda herhangi bir klasörden sürükleyerek bir uygulama ya da fotoğrafı masaüstüne atamıyorum.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #2 Sağ tıklayın ve yenile tuşuna basın. Dosyayı muhtemelen başka bir pencerenin içinde sildiniz veya adını değiştirdiniz.
Sağ tıklayın ve yenile tuşuna basın. Dosyayı muhtemelen başka bir pencerenin içinde sildiniz veya adını değiştirdiniz.
Kenan Kaan Gümüş Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 46 31 Ekim 2020 #3 MR-2 dedi: Sağ tıklayın ve yenile tuşuna basın. Dosyayı muhtemelen başka bir pencerenin içinde sildiniz veya adını değiştirdiniz. Genişletmek için tıkla... olmadı hala aynı hatayı veriyor
MR-2 dedi: Sağ tıklayın ve yenile tuşuna basın. Dosyayı muhtemelen başka bir pencerenin içinde sildiniz veya adını değiştirdiniz. Genişletmek için tıkla... olmadı hala aynı hatayı veriyor
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 31 Ekim 2020 #4 Masaüstü / Desktop gibi dizin adı karıştığından ötürü oluyor olabilir. CMD ekranında da aynı sonucu mu alıyorsunuz ?
Masaüstü / Desktop gibi dizin adı karıştığından ötürü oluyor olabilir. CMD ekranında da aynı sonucu mu alıyorsunuz ?
Kenan Kaan Gümüş Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 46 31 Ekim 2020 #5 ihydrogeni dedi: Masaüstü / Desktop gibi dizin adı karıştığından ötürü oluyor olabilir. CMD ekranında da aynı sonucu mu alıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... CMD ekranına nerden bakabilirm ?
ihydrogeni dedi: Masaüstü / Desktop gibi dizin adı karıştığından ötürü oluyor olabilir. CMD ekranında da aynı sonucu mu alıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... CMD ekranına nerden bakabilirm ?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 31 Ekim 2020 #6 Kenan Kaan Gümüş dedi: CMD ekranına nerden bakabilirm ? Genişletmek için tıkla... Shift'e basılı tutarak sağ tıklayın burada konsol/powershell aç diyin. Ad değiştirme taşıma işlemleri komutlarına internetten bakabilirsiniz.
Kenan Kaan Gümüş dedi: CMD ekranına nerden bakabilirm ? Genişletmek için tıkla... Shift'e basılı tutarak sağ tıklayın burada konsol/powershell aç diyin. Ad değiştirme taşıma işlemleri komutlarına internetten bakabilirsiniz.
558417 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 244 Çözümler 4 2 Mart 2024 #7 WinRAR'dan o klasörü arşiv yapın yalnız yaparken işlem bittiğinde klasörü Sil'i işaretle.