Dosya aktarım sunucusu kurulumu

Windows 10'da var Ubuntu 20.04 server da var ama nasıl kullanacağım bilmiyorum.

Bunun hakkında bir bilgim yok maalesef. Şu site işinize yarayabilir fakat Windows değil, Ubuntu kurmanız gerekir. Bu arada, internet download/upload hızlarınız nedir?

Filezilla Server Windows 10 kurulumu için;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FTP sunucusu kurarak ve sunucunun çalıştığı bilgisayarda DDNS script'i çalıştırarak statik internete ücret ödemeden DDNS adresin ile istediğin yerden bağlanabilirsin, ama upload hızın düşükse ve yüksek boyutlu aktarımlar yapacaksan, hiç uğraşma bile.
Sağ olun daha 14 yaşındayım ama PC topladım Python öğreniyorum sunucu da kuracağım inşallah.
Bunun hakkında bir bilgim yok maalesef. Şu site işinize yarayabilir fakat Windows değil, Ubuntu kurmanız gerekir. Bu arada, internet download/upload hızlarınız nedir?

Filezilla Server Windows 10 kurulumu için;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Upload hızım çok yavaş sanırım 1 Mbps idi ama test için yapıyorum meraklıyım bu gibi şeylere ama ileride interneti hızlandıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı