Enesxxjt Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 19 13 Haziran 2024 #1 Farklı yerdeki arkadaşım bana 70 GB civarı bir dosya aktarımı yapacak, Bluetooth veya Wi-Fi seçeneğimiz yok. En hızlı nasıl aktarırız?
Farklı yerdeki arkadaşım bana 70 GB civarı bir dosya aktarımı yapacak, Bluetooth veya Wi-Fi seçeneğimiz yok. En hızlı nasıl aktarırız?
FFinack Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 223 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 Aklıma sadece kaliteli hızlı bir USB alıp (para var ise SSD de olabilir) içine atıp arkadaşına kargolamak başka bir seçenek gelmiyor.
Aklıma sadece kaliteli hızlı bir USB alıp (para var ise SSD de olabilir) içine atıp arkadaşına kargolamak başka bir seçenek gelmiyor.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.546 Makaleler 49 Çözümler 12 13 Haziran 2024 #3 Enesxxjt dedi: Farklı yerdeki arkadaşım bana 70 GB civarı bir dosya aktarımı yapacak, Bluetooth veya Wi-Fi seçeneğimiz yok. En hızlı nasıl aktarırız? Genişletmek için tıkla... Google One satın alma. Elini yüzünü birbirine karıştırsın. Ayrıca, 70 GB aşırı fazla. İnternet hızı düşükse çok beklersin.
Enesxxjt dedi: Farklı yerdeki arkadaşım bana 70 GB civarı bir dosya aktarımı yapacak, Bluetooth veya Wi-Fi seçeneğimiz yok. En hızlı nasıl aktarırız? Genişletmek için tıkla... Google One satın alma. Elini yüzünü birbirine karıştırsın. Ayrıca, 70 GB aşırı fazla. İnternet hızı düşükse çok beklersin.