Dosya aktarma hızı çok yavaş oluyor

goalp

Decapat
Daha fazla  
650 MB boyutundaki bir dosyayı flash belleğe aktarıyorum ancak hız neredeyse Bayt'lara kadar düşüyor. SSD olarak Crucial 1 TB P3 Plus serisi 3D kullanıyorum (okuma 5000mb/ yazma 3600 MB). Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
650 MB boyutundaki bir dosyayı flash belleğe aktarıyorum ancak hız neredeyse Bayt'lara kadar düşüyor. SSD olarak Crucial 1 TB P3 Plus serisi 3D kullanıyorum (okuma 5000mb/ yazma 3600 MB). Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. Acaba flash belleğiniz hasarlı olabilirmi?

Disk arası aktarımda ikisi de örnek veriyorum 3000-4000mb/s seviyesinde olmalı, yüksek ihtimalle flash belleğin okuma yazma hızı düşük. Aktaracağınız dosyayı 7-ZIP ile arşivleyip atabilirsiniz, hem dosya boyutunu azaltır hem de zamanı.

Flashın hasarlı olduğunu sanmıyorum çünkü sadece flasha atarken değil dosyayı indirilenlerden başka bir yere kopyalarkende aynısı yaşanıyor.

bilgisayarınızda virüs bulaşma ihtimali varmı eğer yoksa flash belleğinizin türü nedir flash belleğin türü (USB 2.0, USB 3.0, USB 3.1, USB 3.2) aktarım hızını doğrudan etkiler. USB 2.0 flash bellekler, özellikle büyük dosyalar için çok yavaş olabilir. Mümkünse USB 3.0 veya daha yüksek bir flash bellek kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…