metehanysr Centipat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 26 19 Mayıs 2024 #1 Bu dosya false posıtıve mi? Probably heur. Exeheaderl. VirusTotal
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.248 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 19 Mayıs 2024 #2 False positive dosya sorun yok.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 Need for Speed'i neden VirusTotal'e attın anlamadım. Tespit eden antivirüs probably diyor yani ihtimal vermiş dosya temiz.
Need for Speed'i neden VirusTotal'e attın anlamadım. Tespit eden antivirüs probably diyor yani ihtimal vermiş dosya temiz.
metehanysr Centipat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 26 19 Mayıs 2024 #4 Malware.AI dedi: Need for Speed'i neden VirusTotal'e attın anlamadım. Tespit eden antivirüs probably diyor yani ihtimal vermiş dosya temiz. Genişletmek için tıkla... Bu oyun eski olduğu için ınterneten ındırdım satsalar para biriktirip alırım Need for Speed Undercover neyse sağ ol yardımcı olduğun için.
Malware.AI dedi: Need for Speed'i neden VirusTotal'e attın anlamadım. Tespit eden antivirüs probably diyor yani ihtimal vermiş dosya temiz. Genişletmek için tıkla... Bu oyun eski olduğu için ınterneten ındırdım satsalar para biriktirip alırım Need for Speed Undercover neyse sağ ol yardımcı olduğun için.