Çözüldü Dosya false-positive mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
@leftieaf Mac'lere virüs bulaştırmak çok sıkıntı bir iş efendim. Bulaş durumunda uğraşıp durursunuz. Deneme sürümünü deneyebilirsiniz. Korsan kullanıp kullanmama konusunda karışamıyorum maalesef kurallar gereği. Ben güvenlik tarafından bakıyorum konuya.

Sanal makineden ana makineye bulaştırmayacaksanız olası bir zararlıyı yapabiliyorsanız bunu da deneyebilirsiniz ancak Malwarebytes yeterli olmaz. Bitdefender ya da ESET de kullanmanız gerek bana kalırsa.

Virüslü yazılım. Kullanmayın. Mümkün mertebe uzak durun.
Hocam daha konu sahibi dosyanın ne dosyası olduğunu belirtmeden, kaynağını belirtmeden, sonucun linkini bile atmadan bu kanıya nasıl varabiliyorsun acaba? VirusTotal'in dedection kısmında temiz çıkan her dosya temiz olmuyor. Orada sıfır çeken zararlılar bile olabiliyor.

Son düzenleme:

Evet, gerçekten risk barındırıyor da Crossover fiyatı da cep yakıyor baya. Bilmediğimden soruyorum, sanal macOS oluştursam orada Malwarebytes ile taratsam olur mu acaba? Ya da paraya kıyıp 14 günlük deneme süresince test edip, satın almak.

Ben paylaşmadığım için benim hatam kusura bakmayın.

@leftieaf Mac'lere virüs bulaştırmak çok sıkıntı bir iş efendim. Bulaş durumunda uğraşıp durursunuz. Deneme sürümünü deneyebilirsiniz. Korsan kullanıp kullanmama konusunda karışamıyorum maalesef kurallar gereği. Ben güvenlik tarafından bakıyorum konuya.

Sanal makineden ana makineye bulaştırmayacaksanız olası bir zararlıyı yapabiliyorsanız bunu da deneyebilirsiniz ancak Malwarebytes yeterli olmaz. Bitdefender ya da ESET de kullanmanız gerek bana kalırsa.

Virüslü yazılım. Kullanmayın. Mümkün mertebe uzak durun.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…