Dosya Gezgini bildirimi silinmiyor

OldKogamer

Picopat
Daha fazla  
Dosya Gezgini bana bir bildirim gönderdi. Çarpı da dahil herhangi bir yerine tıklayınca kayboluyor ama bildirim merkezini kapatıp tekrar açınca aynı bildirim geri geliyor. Bu ne olabilir?

Dosya Gezgini bana bir bildirim gönderdi. Çarpı da dahil herhangi bir yerine tıklayınca kayboluyor ama bildirim merkezini kapatıp tekrar açınca aynı bildirim geri geliyor. Bu ne olabilir?

Eki Görüntüle 2459174
Sıkıntılı bir uyarı olduğundan olabilir. Tıklayınca ne açılıyor?

Sıkıntılı bir uyarı olduğundan olabilir. Tıklayınca ne açılıyor?

Dediğim gibi çarpı dahil herhangi bir yerine tıklayınca siliniyor ama bildirim merkezini kapatıp açınca aynısı yine geliyor onun dışında bir şey olmuyor.

hala duruyor ve bildirim saati aynı kalıyor (16:42)
PC de yeniden başlattım bir 3 defa farklı saatler de

Böyle bir şey ile ilk defa karşılaştım. Kaspersky veya malwarebyte kullanarak tam tarama yapın sorun çıkmazsa format atın geçin bence uğraşıp kafa yormaya deymez.

O saatlerde virüslü mü belli değil masaüstünde değişik bir dosyayı silmeye çalışıyordum ama antivirüs bile bir şey yok deyip geçiyordu silinmiyordu yeniden başlat'a basarken Shift'e basılı tutarak gelişmiş kurtarma seçeneklerine girdim oradan sistem görüntüsü kurtarmaya girip bana verdiği Dosya Gezgini penceresinden silebildim PC tekrar açtığımda gitmişti onunla ilgili olabilir mi?

Aaaa bu sefer Defender o dosyayı tehdit buldu kendi sildi. (Taaaaaaa şimdi)

Ve bildirim de tekrar tıklayınca gitti sanırım onunla alakalı bir şeydi.

Sorumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim @Bayram Reis

Son düzenleme:
Rica ederim iyi günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…