Bildiğiniz üzere çoğu insanı kızdıran bir sorundur. Bu dosyadan dosyaya hızlı geçiş yaptığımda dosya gezgini kitleniyor, 10-20 saniyeliğine. Mesela CoD: Warzone'un klasörüne girdiğim anda kitleniyor. Yine bir süreliğine sonradan açılıyor ve aşırı yavaş, bunu nasıl çözebiliriz?
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...
HDD mi kullanıyorsunuz? Aynı sorunu bende yaşadım hatta 4-5 ay katlanmak zorunda kaldım. SSDya da HDD sağlığı düşmüş olabilir.
(Bende bad sectorler almış başını gidiyordu )
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...
SSD'de bir sorun yok, bu sorunu bilgisayarı alıp içine Windows 10 kurduğumdan beri yaşıyorum, yine bu bilgisayarı bir aralar 2 işletim sistemi ile kullanıyordum o da Windows 7 idi ancak Windows 7'nin Dosya Gezgini kat kat daha hızlı.
HDD mi kullanıyorsunuz? Aynı sorunu bende yaşadım hatta 4-5 ay katlanmak zorunda kaldım. SSDya da HDD sağlığı düşmüş olabilir.
(Bende bad sectorler almış başını gidiyordu )
SSD'de bir sorun yok, bu sorunu bilgisayarı alıp içine Windows 10 kurduğumdan beri yaşıyorum, yine bu bilgisayarı bir aralar 2 işletim sistemi ile kullanıyordum o da Windows 7 idi ancak Windows 7'nin Dosya Gezgini kat kat daha hızlı. Eki Görüntüle 729027
Dostum öyle bir şey yazmışsın ki, ilk kendim mi yazdım diye baktım , VMware sayılıyorsa Windows 8 kurup kullanmıştım evet, yine neredeyse aynılar hız konusunda dosya gezgini.