Dosya gezgini donuyor

• Konuyu başlatan Juhrien
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 120

Juhrien

Picopat
Makaleler
1
Ne zaman disklerden birini açsam klasör açmayı denesem bu şekil donuyor ve crash verene kadar bekliyor. Ayrıca bilgisayarda bazen anlamsız takılmalar oluyor. Sebebi nedir? Biraz araştırdım ve sanırım herkes sadece format atarak bunu çözmüş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne zaman disklerden birini açsam klasör açmayı denesem bu şekil donuyor ve crash verene kadar bekliyor. Ayrıca bilgisayarda bazen anlamsız takılmalar oluyor. Sebebi nedir? Biraz araştırdım ve sanırım herkes sadece format atarak bunu çözmüş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Crystaldiskinfo'yu yükler misiniz?

Hocam sisteminiz nedir.

@ElderAssassin @prolongs Hangi parçalar önemli? Windows 11 kullanıyorum. RTX 4060 Ti ve R5 5600 var.

@Phenyl

DiskInfo64_debtGA1Bbm.png DiskInfo64_z1OC9WBT93.png DiskInfo64_N1WJI2k0r5.png

@Phenyl SATA'ya kuramam. SSD sağlığı iyi gösteriyor nasıl çok kötü durumda anlamadım? Sağlığı 0 olana kadar sağlığın bir önemi yok diye biliyordum.

@Phenyl SATA'ya kuramam. SSD sağlığı iyi gösteriyor nasıl çok kötü durumda anlamadım? Sağlığı 0 olana kadar sağlığın bir önemi yok diye biliyordum.
SSD sağlığının önemi olası veri kaybı olasığıdır. Evet, SSD çalışıyor ve sağlığı iyi gibi gözükebilir ancak her an zortlayabilir ve verilerinizi geri dönüşsüz bir şekilde kaybedebilirsiniz. %40 iyi bir oran değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı