Çözüldü Dosya Gezgini fazla bellek yiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OxiChampions81

Femtopat
Arkadaşlar Technopat forumdan RDR2 Türkçe yama buldum VirusTotal'e attım trojan malware yazıyordu hemen sildim fakat kimse virüslü falan dememiş forumda bir de sildikten sonra Dosya Gezgini fazla bellek yemeye başladı bilgisayarımda virüs olmadığından nasıl emin olabilirim ve Dosya Gezgini neden bu kadar fazla bellek yiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-29 135212.png
    197,8 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran görüntüsü 2024-07-29 140530.png
    71 KB · Görüntüleme: 41
Çözüm

Virüs yok yamada. False positive. Eğer çok şüpheli isen Malwarebytes ile sistemi tarat.
Ve belleği chrome yiyor.

Virüs yok yamada. False positive. Eğer çok şüpheli isen Malwarebytes ile sistemi tarat.
Ve belleği chrome yiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam benim Windows Gezgini boşta 140 kullanıyor normal geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama trojan malware yazıyor nasıl virüslü değil ayrıca neden Dosya Gezgini fazla bellek yiyor.

Fazla değil ki.
Virüslü değil çünkü her anti virüs doğru bulacak diye bir şey yok. Virüs bulan anti virüs bilindik bir şey değil. Yani yanlış alarm vermiş.
Ve rar dosyasında virüs varsada bulunmaz. Bu kadar paranoyak olmayada gerek yok.

Ben rahat rahat bu yamayı kurabilirim değil mi biraz fazla paranoyağım önceden trojan yemiştimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…