Dosya Gezgini geç açılıyor

Benimki de 1 saniye bekleyerek açılıyor ama bu kadar uzun değil. Şu "en son" kısmını kaldırır mısın belki o uzun sürmesine neden oluyordur.

Aynı bir şey değişmedi.
Son kullanılanları kapat derken bunu mu kastettiniz?

Ekran görüntüsü 2023-07-29 040715.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Cozum su, gorev cubugundan gezgini silin, sonra c/windows/explorer.exe dosyasini surukleyip oraya koyun. Cok kurcaladim, kendimce boyle bir cozum buldum.
Yazim hatalari icin ozur dilerim , yine cok kurcalamaktan tr dil klavyeyi sildim, ntlite ile, geri gelmesi icin format atmam gerek.

Cozum su, gorev cubugundan gezgini silin, sonra c/windows/explorer.exe dosyasini surukleyip oraya koyun. Cok kurcaladim, kendimce boyle bir cozum buldum.
Yazim hatalari icin ozur dilerim, yine cok kurcalamaktan TR dil klavyeyi sildim, NTLite ile, geri gelmesi icin format atmam gerek.

Öncekine göre daha hızlı gibi biraz denemem lazım.
Yazım yanlışınızı altı okuyana kadar fark etmedim ancak Technopat moderasyon ekibi uyarabilir.

Öncekine göre daha hızlı gibi biraz denemem lazım.
Yazım yanlışınızı altı okuyana kadar fark etmedim ancak Technopat moderasyon ekibi uyarabilir.
Diğer bir çözüm, Görev çubuğundaki Windows gezginine sağ tık özellikler, oradan gezginin açacağı adresi değiştirmek, D:/ şeklinde giriniz, bu şekilde bir deneyiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı