Vileblood Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 673 Çözümler 3 4 Ağustos 2021 #1 Ben dosya gezginini açtığımda eski bilgisayarımda beni bu bilgisayar menüsünden başlatıyordu. Şimdi ise hızlı erişim menüsünden başlatıyor. Bu durumu nasıl eski haline getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2021
Ben dosya gezginini açtığımda eski bilgisayarımda beni bu bilgisayar menüsünden başlatıyordu. Şimdi ise hızlı erişim menüsünden başlatıyor. Bu durumu nasıl eski haline getirebilirim?
Proportionsz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 788 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #2 Klasör seçeneklerini aç. Hızlı erişim yazanı bilgisayar olarak değiştir.
Vileblood Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 673 Çözümler 3 4 Ağustos 2021 #3 Proportionsz dedi: Klasör seçeneklerini aç. Eki Görüntüle 1127324 Hızlı erişim yazanı bilgisayar olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Klasör seçeneklerini nasıl açacağım hocam?
Proportionsz dedi: Klasör seçeneklerini aç. Eki Görüntüle 1127324 Hızlı erişim yazanı bilgisayar olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Klasör seçeneklerini nasıl açacağım hocam?