Dosya gezgini kendi kendine masaüstünü yeniliyor

DJ Dikkatt

Hectopat
Bu sorun dün başladı, dün sabah ders için PC'yi açtım bir baktım 15 20 saniyede bir bu kendini yeniliyor. İkide bir görev çubuğunuda yenilediği için Zoom'u da zar zor açıyorum, oyun oynarken de kendini yenilediği zaman 20 saniye drop giriyor oyuna. MSConfig'ten Windows hata raporlama hizmetini kapattım bir çözüm için ama o da olmadı. Görev yöneticisinde de kendini yenilediği zaman dosya gezgininin kullanımı bayağı uçuyor. Var mıdır bir çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam siz yazdıktan 30 dk falan sonra taramayı başlatmıştım, sonra uyuya kalmışım. Yatmadan önce 94'dü, hala 94. Akşam 12'den saat 11'e kadar durdu, bir gram ilerlememiş, ben de PC'yi yeniden başlattım. Şimdi de açılmıyor uygulama.
@AJFA

MSConfig'ten tüm hizmetleri etkinleştir butonuna basın.

Aşağıdaki bağlantıdan Kaspersky Rescue Disk'i indirin ve Rufus ile USB'ye yazdırın. Sonrasında USB'den boot edip tam tarama gerçekleştirin. Zararlı tespit edilmesi halinde temizleme işlemini yapın.

Rufus'la USB'ye yazdırmak için:

Sisteminiz UEFI değilse "Target System"i BIOS/Legacy BIOS olarak ayarlayın.

İndirme bağlantısı:

Hocam USB'yi kurduysanız kapatın hemen PC'yi.

Hocam arkadaş pek bilmiyor sanırım.
PC'yi kapatınca kurduğunuz USB'yi takın F6'dan başlayın tıklamaya farklı ekran gelince fotoğrafını atın.

Hocam USB'yi kurduysanız kapatın hemen PC'yi.

Hocam arkadaş pek bilmiyor sanırım.
PC'yi kapatınca kurduğunuz USB'yi takın F6'dan başlayın tıklamaya farklı ekran gelince fotoğrafını atın.

Hocam daha uygulamaya fırsatım olmadı yaptığım zaman SS i atarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…