salih2009 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 308 Çözümler 6 10 Temmuz 2023 #1 Selam sen. Klasik Dosya Gezgini'nin açamadığı(açıyor ama hayalet klasörler gözüküyor) yolları açabilecek bir Dosya Gezgini var mıdır?(CMD ve PowerShell'den klasöre erişilebiliyor) Son yere \ koyuyorum ama kendisi otomatik siliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2023
Selam sen. Klasik Dosya Gezgini'nin açamadığı(açıyor ama hayalet klasörler gözüküyor) yolları açabilecek bir Dosya Gezgini var mıdır?(CMD ve PowerShell'den klasöre erişilebiliyor) Son yere \ koyuyorum ama kendisi otomatik siliyor.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Temmuz 2023 #2 Bu nasıl bir klasör de UNC path içeriyor?
salih2009 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 308 Çözümler 6 10 Temmuz 2023 #3 aerosimit dedi: Bu nasıl bir klasör de UNC path içeriyor? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum nasıl bir dizin olduğunu kardeşim yapmış, bu klasörleri merak ettim ne var içinde. Tarihlere bakın anlarsınız yeni olduğunu.
aerosimit dedi: Bu nasıl bir klasör de UNC path içeriyor? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum nasıl bir dizin olduğunu kardeşim yapmış, bu klasörleri merak ettim ne var içinde. Tarihlere bakın anlarsınız yeni olduğunu.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Temmuz 2023 #4 salih2009 dedi: Hocam bilmiyorum nasıl bir dizin olduğunu kardeşim yapmış, bu klasörleri merak ettim ne var içinde. Tarihlere bakın anlarsınız yeni olduğunu. Genişletmek için tıkla... Bence zipleyip o şekilde inceleyin. Kardeşinizi de tebrik ederim.
salih2009 dedi: Hocam bilmiyorum nasıl bir dizin olduğunu kardeşim yapmış, bu klasörleri merak ettim ne var içinde. Tarihlere bakın anlarsınız yeni olduğunu. Genişletmek için tıkla... Bence zipleyip o şekilde inceleyin. Kardeşinizi de tebrik ederim.
salih2009 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 308 Çözümler 6 10 Temmuz 2023 #5 Hocam hayra alamet olmayan şeyler var aerosimit dedi: Bence zipleyip o şekilde inceleyin. Kardeşinizi de tebrik ederim. Genişletmek için tıkla...
Hocam hayra alamet olmayan şeyler var aerosimit dedi: Bence zipleyip o şekilde inceleyin. Kardeşinizi de tebrik ederim. Genişletmek için tıkla...
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Temmuz 2023 #6 salih2009 dedi: Hocam hayra alamet olmayan şeyler var Genişletmek için tıkla... Ödevlerini mi saklamış?
salih2009 dedi: Hocam hayra alamet olmayan şeyler var Genişletmek için tıkla... Ödevlerini mi saklamış?